Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 февруари 2013 г.

Как да оцветяваме с Copic маркери с Goldie и февруарска АТС размяна - АТС в червено или Валентинка


Copic маркерите са друго средство за оцветяване, което намери широк отзвук в нашите среди. Ние от Картичкофурии поканихме Goldie/Роси да стане ваш консултант в света на копиците. Каквито и въпроси да имате относно оветяването с тези маркери можете да ги зададете към нея в ТАЗИ тема във Форум Картичкофурии.


Повече за Роси, за това как прави толкова красивите си картички можете да прочетете в нашата рубрика Картичкофурии представя..., където тя ни гостува през август 2011г.


След едномесечно прекъсване отново стартираме нашите АТС размени във форум Картичкофурии. Този месец темата е АТС в червено или Валентинка. Всички сте поканени да се включите в ТАЗИ тема във форума.

Все още имате време за участие в играта по повод Рождения ден на Картичкофурии.

0 Comments: