25 ноември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 94 Златна Коледа

Здравейте, мили дами!
Тази седмица е мой ред да предизвикам вашата креативност! В този прекрасен сезон малко преди Коледа реших, че няма как да избягам от коледната тематика, защото именно сега е времето да майсторим най-много Коледни картички. Естествено, трябва да има някаква уловка, за да е наистина предизвикателство. Този път задачата ви е да сътворите коледна Картичка, която да е само в златно, кафяво и екрю. Надявам се да се забавлявате много и с нетърпение ще очакваме вашите картички!

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.


Както обикновено, пускайте линковете си до 23,59ч на 5 декември. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.
Ето малко вдъхновение от нас:

Гери

Злати

Ем

Калина

Вели

Рали

Слънчева и усмихната седмица
Ем

Благодаря на екипа на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 5 декември, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Ако искате да зарадвате някого, ако искате вие да получите картичка за Коледа, включете се в Картичкофурийска Коледа. Срокът за записване е 12,30ч на 12 декември 2011г.


Няма коментари: