Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 декември 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 12

Време е за последният за тази година Картичкофурийски дебют.
Посрещаме с Добре дошли:

Стела участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43"Цветна комбинация" на Двете Елши.
Това е нейният блог "I Love Making Things"
Kalinceto участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43"Цветна комбинация" на Двете Елши.
Нейните картички можете да видите ТукVeni участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Black rose"

Julka участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.Lidiq Kostova участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Quilling-liva"Danina участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Закъснели мечти"alex1701 участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 46 "Tag/Etiket" на Кukuletka .
Това е Aлбумът в Snimka.bgMarta участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 47 "Празнична картичка" на Двете елши.
Това е нейният АлбумAlly участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 47 "Празнична картичка" на Двете елши.
Нейният блог е "Scrapbooking with Ally".
Благодаря ви за участието в предизвикателствата на Картичкофурии и искрено се надавям да продължите да участвате в нашите предизвикателства.

Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 01-31 декември 2010 към него.


КартичкофурииВ Картичкофурийският дебют за тази година дебютираха 86 картичкофурии!
Пожелаваме си на прага на Новата година още повече нови участници в нашите предизвикателства и все повече хора привлечени от това прекрасно хоби.

0 Comments: