7 януари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 47 - "Празнична картичка" на Двете Елши!

В навечерието на този светъл празник Бъдни вечер скъпи Картичкофурии ви пожелавам много здраве, любов, щастие и късмет.Не на последно място разбира се, много вдъхновение, творчески успехи, награди, естествено и празнания!

С предизвикателството на "Двете Елши" завършваме тази прекрасна 2010 година, изпълнена с толкова красота и положителни емоции.

Но да видим какво ни е подготвила Рали:


От днес започват едни от най-прекрасните празници в годината! Днес е Бъдни вечер, когато ще се съберем с цялото семейство на трапезата в очакване на Рождество Христово, а после ще дойде и Новата година!

Затова ви каним да празнувате с нас и да ни направите празнична картичка. Единственото изискване е да има поне един елемент, който да е свързан с празнуване - балони, фойерверки, торти, шампанско, празнична трапеза и каквото още се сетите.

Пускайте линковете си до 7 януари 22,59ч.
Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е този прекрасен печат на Tina Wenke:



И малко вдъхновение от нас:

Рали:


Гери:


Ем:


Светла:


Успех на всички и весело изкарване на празниците!
Рали


Благодаря на Рали за прекрасното празнично предизвикателство!
Неговият срок ще бъде удължен до 7 януари 2011г, петък , 23.59 часа.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 46 "Таг - етикет" на Kukuletka - I love quilling
Крайният срок за него е 22.59 часа в понеделник 27 декември



Добавете картичката си тук:









This linky list is now closed.

3 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Чудесно предизвикателство, Елши! Браво на вас! Вдъхновенията са страхотни и на ниво, както винаги!
Дано всеки намери време за това предизвикателство от толкова многото празници, които се задават!
Весела и вълшебна Коледа на всички!

Анонимен каза...

Здравейте!
Това е първото ми предизвикателство,т.е. първият ми опит.Намирам блог-а Ви за много интересен и чудесен начин за общуване между всички нас,харесващи скрапбукинг-а.Искам да се извиня,тъй като не публикувах участието ми в предизвикателството както трябва,и да посоча,че шестата картичка с балоните е моята.Надявам се да е достойна,и обещавам,че следващия път ще бъда по внимателна къде пиша името си и къде блог-а.
Благодаря Ви и Весели Празници!

Ally
http://www.myscrapbookmadness.blogspot.com/

alex каза...

Здравейте и от мен, приятели. Отдавна само ви разглеждам, но вече се престраших и за втори път участвам във Ваше предизвикатлество. Всички неща, които съм виждала тук са страхотни. Поздравления за майсторките.
Следя блога Ви с интерес.
Поздрави на всички талантливи пчелички.
И успешна и ползотворна 2011 година!