Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

11 януари 2011 г.

Една година "Картичкофурии"!

Картичкофурии празнува своята първа година!
Нека празнуваме заедно тази първа година изпълнена с много красота, емоции и щастие.
На рожден ден като на рожден ден, макар и виртуален в случая.
Какво се прави за първи рожден ден?
Ами има парти с много подаръци и веселба.
Но първо нека се обърнем назад и да си спомним какво постигнахме:)

За една тази година в Картичкофурийските предизвикателства участваха 164 картичкофурии с почти 2000 картички. Много от вас станаха победители в предизвикателствата и спечелиха чудесни награди. Благодаря на всички, които задават предизвикателствата, всички които участват в тях и на последователите на блога и на страницата на Картичкофурии във Фейсбук. Всички вие правите съществуването на този блог възможно. Благодарение на вашето участие и съпричастие Картичкофурии успява да привлича все повече нови хора в редиците на любителите на картички.

Искаме да благодарим на екипа на "Двете Елши" за чудесното сутрудничество през изминалата година, което се надяваме да продължава и през тази.

Благодарим и на Greta's Art за подкрепата и съвместната работа. Очаквайте и през тази година много нови и предизвикателства и награди.

Как да се включите в партито "Една година Картичкофурии"?
1. Сложете снимката на Blog Candy Картичкофурии 1 година в блога си.2. Имате на разположение две седмици, в които да направите картичка посветена на рожденният ден на Картичкофурии като един от победителите ще бъде избран сред авторите на тези картички. Направената от вас картичка ще бъде вашият виртуален подарък по случай нашият първи рожден ден. С тази картичка можете да участвате в колкото други предизвикателства жалаете, включително и в предизвикателство тук в Картичкофурии.

3. Напишете коментар под този пост, в който поставете линк от публикацията на вашата картичка. В коментара си напишете вашите идеи и предложения за бъдещата дейност на Картичкофурии. Авторът на най-интересното предложение също ще получи награда. Текста на коментара ви напишете в публикацията на картичката си, а за тези които ползват албуми - в самият коментар тук.

Ще има и още един победител избран с Рандъм генератор.

Награда за картичка:Награда за най- интересно предложение за бъдещата дейност на блога:Награда изтеглена с Рандъм генератор:
Блог кандито стартира днес 11 януари 2011г. и ще приключи точно на 25 януари 2011г. в 24.00 часа.
Победителите ще бъдат обявени на 26 януари 2011г.


Мили картичкофурии искам да ви благодаря, че заедно изпълнихме една година с красота и творческо вдъхновение. Надяваме се през новата година от живота на блога да има още много игри, награди и забавление и още много нови участници.

Използвам случая да помоля писалите в Анкетата, който правихме за 9-те месеца на блога, че биха задали предизвикателство да се свържат с нас. Нека продължим хубавата традиция нашите участници да се включват и със задаване на предизвикателства.

И последно, но не по важност искам да помоля вашето сътрудничество за Малки картичкофурии. Както знаете това е блог за игри за нашите деца. За съжаление обаче ни е много трудно да привлечем хора, които да задават тези игри. За това искам да ви помоля да ни помогнете в развитието на тази неше инициатива, за да продължи своята работа блогът за детски игри и забавления.

40 Comments:

Рени said...

Хей...честито на вас и всички картичкофурии!!!Толкова хубав празник-рожден ден и то не какъв да е,а първи!Първата годинка е най-важна-тогава човек прохожда и има най-голямо развитие.Наистина трябва да бъде отбелязан незабравимо.Много се радвам за вас...Благодарение на вас аз научих много неща и съм сигурна,че още много ще науча.Пожелавам ви много успехи и "картичкофуриите" да стават все повече и повече.
Честит Рожден Ден!!!

kenli said...

Честит рожден ден, мили вдъхновителки на творчество и красота! Първо искам да ви благодаря, че ви има и правите живота на много момичета, майки и баби пъстър, весел, забавен и изпълнен с много приятелства и предизвикателства! Благодаря на вас и на всички престрашили се да направят плеяда от различни по стил и вкус предизвикателства и които караха всички нас както да се конкурираме благородн, така и взаимно да се подкрепяме и поздравяваме!Създадохте една общност от много различни хора, с различни характери, мисли и идеи, но в същото време много единомислещи, креативни и вярващи, че Красотата ще спаси света! Единственото което мога да кажа е, че трябва да сте горди с постижението си и да не спирате да сте наш пътеводител и учител! Обичам ви!Не спирайте и вървете по пътя на успеха с гордо вдигната глава! Ние ще сме с вас!!!

Картички said...

Много интересни и забавни картички виждам тук. Браво за старанието!

Hristovica said...

Честит Първи Рожден Ден, мили Картичкофурии! Искам от все сърце да ви пожелая да сте здрави, много усмихнати и все така талантливи. Нека и занапред да редвате с красота нашия малък хартиен свят и да ни карате да мечтаем и творим. А тази картичка е за вас с много прегръдки. :о)
http://agreatideas.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html
Колкото до моето предложение или по-скоро желание...е да виждам по-често скечове в предизвикателствата.

Димитрина Георгиева said...

Честит рожден ден и от мен!
От скоро ви познавам, но е хубаво, че ви има, че работите с нас и за нас, че ни подкрепяте и насърчавате!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!

Двете елши said...

Мили Картичкофурии! Честит рожден ден! Искам да ви пожелая да ви има още много години, все повече участници. Благодаря ви, че ни дадохте възможност да сме част от магията, която правите и от това прекрасно общество! За нас ще е чест да продължим нашето приятелство!
Рали

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Честит първи рожден ден, мили Картичкофурии! Не мога да повярвам, че мина една година....! Да ни е честита на всички ни - нека този блог продължи напред и все така да е извор на красота, творческо вдъхновение и изпълнен с цветни фантазии!
За една година - равносметката е, че сигурно всички като мен не могат без да надникнат поне веднъж дневно в "нашето си местенце"! Да са живи и здрави всички, които спомагат за развитието на този блог!За една година бяхме свидетели на много забавен картичкофурийски "живот" - пълен с красота, прелест, очарование, мили думи, подкрепа, интересни мисли, възгледи, креативност....Колкото и да сме различни, всички тук намираме нашето спокойствие в цялото ни напхрегнато ежеднение!
Дано винаги етака, този блог винаги трябва да го има!!!!Затова преди всичко желая здраве на тези, които го стопанисват, на тези които помагат за съществуването му и на всички нас - картичкофуриите, които сме неделима част от него!
Дълги години на радост, красота, креативност, вдъхновение и нестихващи творения!
Обичам ви и не мога без Картичкофурии!
Затова - нека винаги ви има, само напред и само нагоре!

КаРи said...

Честито!
Честито на всички от екипа, на всички творящи, на всички наблюдаващи!

Пожелавам още повече вдъхновение, нови идеи и позитивизъм!
И още много рожденни дни и хиляди участващи!

Да създаваш е... призвание!

goldie said...

Честито и от мен скъпи Картичкофурии!Ето тук е и моя поздрав към вас:
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html

Green-Eyed Girl said...

Честит рожден ден, момичета! Бъдете много здрави, усмихнати и вдъхновени! Продължавайте да откривате и провокирате все по- нови и нови картичкофурии :)
Моята картичка за вас ви очаква на http://thegreeneyedgirl.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Рени said...

А сега моят поздрав за Вас: http://reni1506.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Nelka said...

Честит Рожден Ден, Скъпи Картичкофурии!
Пожелавам още много години да празнуваме Рожден Ден на този блог. Благодаря Ви, че Ви има и за вдъхновението, което получавам всеки ден.
Това е моя подарък за Вас:
http://nelkai.blogspot.com/2011/01/1.html

Florilea said...

Честит рожден ден, мили Картичкофурии!
С пожелания за упоритост, за да следваме мечтите си; смелост - да ги осъществяваме; търпение, за да ги постигаме; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
А това е моят подарък за вас:
http://floriart-design.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html

veselina said...

Честит рожден ден, мили Картичкофурии!
Пожелавам на дамите, създали този прекрасен блог още много рождени дни занапред, а на всички нас, които с огромно желание и удоволствие творим да не стихват идеите ни!
Моят поздрав за вас е тук:
http://veselina-vessy.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Neli said...

Честит рожден ден Картичкофурии!
Моят поздрав за вас е тук:
http://moiteneshtica.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html
Пожелавам ви щастие и много лични и творчески успихи!

Rumilina said...

Честит рожден ден!
Желая ви всичко най-най хубаво.
Моят поздрав:http://3.bp.blogspot.com/_UAGV3cj_TLg/TTSmBvFKsYI/AAAAAAAAAbM/7QP_hn0V5N0/s1600/PB040643.JPG

Rumilina said...

http://rumilina.blogspot.com/2011/01/blog-post_6932.html

alex said...

Честит Рожден Ден Картичкофурии!
С пожелание за много творческо вдъхновение, много истински усмивки и Здраве на всички!
Моят подарък за Вас е ...

http://dandan-alex.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html

kenli said...

И да допълня по- горния си пост с моя поздрав под формата на картичка:
slanchevlach.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Julka said...

Честит Рожден Ден и от мен :) Това е моят подарък за Вас http://julka84.blogspot.com/2011/01/1.html
Пожелавам много късмет, нови идеи, успех във всичко и се надявам по често да има предизвикателства по цвят :)
Julka

Netty said...

Поздрави на всички, които се чувстват съпричастни с този блог - http://sleeplessbutdreaming.blogspot.com/2011/01/blog-post_21.html !
Желая ви още много вдъхновени проекти, много предизвикателства, а личното ми желание (и предложение) е освен предизвикателства, тук да споделяме и показваме нови уроци и техники.

~Gery~ said...

Честит Рожден Ден и от мен на всички ни! :) Много е хубаво да гледаш как нещо създадено с толкова ентусиазъм се разраства и става все по-интересно:)
Благодаря Ви момичета - Деси и Марианка, че се грижите и полагате толкова сили и енергия в този блог!

Аз имам предложение да се увеличи малко обсега на допусканите проекти до предизвикателството т.е. освен картичките да бъдат допускани и други хартиени неща като кутийки, албумчета, книгоразделители и други такива, стига да са създадени от хартия.

А относно предложението на Нети - много ми харесва, но може би за да не се разводняват нещата тук, ще е хубаво уроците да бъдат отделени в друг блог.
Не знам обаче колко ще са ентусиастите за това, защото да се прави урок си е трудоемко, отнема време за снимки, подреждане, описание и всичко останало.

Усмивки и продължавайте в същия дух:)

Mila said...

http://radmilagp.blogspot.com/2011/01/blog-post_21.html

야니나 said...

Картичкофурии е един прекрасен начин, човек да изрази, както индивидуалността и уменията си, така и любовта към ближния си. Да подкрепяш някого, докато се съревноваваш с него, да го укоражаваш и аплодираш, е повече от загриженост, не към самото творение, а към самия творец. Когато човек е искрен и чистосърдечен, това си личи и в произведенията му. Една година, това се случваше с всички нас. Бяхме искренни и чистосърдечни. Защо да не бъдем такива и занапред?
Честит Рожден Ден, Картичкофурии!

Milena said...

Честит Рожден Ден, Картичкофурии!

Удоволствието от изминалата година беше мое! Толкова красота, вдъхновение, усмивки и прекрасни приятелства. Огромно благодаря за което! Специални благодарности на Деси и всички момичета, които правите дните ми по-пъстри.
Желая на всички здраве и още много все така красиви и творчески срещи.

Моето поздравче и картичка, тук http://papermill-milenka.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html

Kras said...

Честит Рожден Ден, Картичкофурии!
Моят виртуален подарък по случай вашият първи рожден ден се намира на
http://kvshishkova.blogspot.com/2011/01/blog-post.html
Избрах този цвят - оранжева хартия за моя поздрав.
Цвета на огъня-защото Вие където минете всичко възпламенявате. Силни сте като огъня, горещи сте като пламъка.Пожелавам огъня никога да не спира във вашите сърца.
И моето предложение е в страничната лента да има информационен бюлетин с новости и материали, които излизат на пазара.
Още един път честит празник.

Маги said...

Честит първи рожден ден, Картичкофурии!
Благодаря на всички, които дават по глътка вдъхновение във всяко предизвикателство!
Чудесна идея на Гери да се допускат за участие не само картички, а и други проекти от хартия.

Моя поздрав към Вас:
http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/2011/01/1.html

Веселанка said...

Честит Рожден Ден, Картичкофурии !!!
Пожелавам ви много вдъхновение, още много последователи ( защото това ще означава, че хората ви харесват и ценят) и още много, много, много :) рождени дни... Успех и занапред !!!

А това е моята картичка за Вас:
http://the-fairy-kingdom.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

Valchen said...

Честит рожден ден, Картичкофурии! С удоволствие следя седмичните ви предизвикателства и с още по-голямо удоволствие се включвам в тях, когато мога! Пожелавам ви още много пъти по една година! Ето и моята картичка за вас с пожелания да вярвате в чудеса:
http://valchensblog.blogspot.com/2011/01/believe-in-miracles-tilda.html

Ганима said...

Честита първа годинка!
Пожелавам ви да не стихва вашият ентусиазъм!
Специално за вас е и тази картичка в цветовете на блога ;)
http://ghanimamyfairytale.blogspot.com/2011/01/blog-post_4174.html

Ганима

krE said...

Честит Рожден Ден Картичкофурии!
Това е моето подаръче за вас:
http://sunflowerytale.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

Пъстър свят said...

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН КАРТИЧКОФУРИИ!
Щастлива съм, че чрез Вас мога да се докосна до красотата, която творят участниците в предизвикателствата.
Радвам се, че Ви има Картичкофурии и съм част от Вас!
Моят специален поздрав:
http://pustursvqt.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html

Лара said...

Честита една годинка на стопаните на блога и на гостите му, а също и на тези, които създават красивите картички!Хубаво е, че ви има! Нека се множат и създаващите и наслаждаващите се на творенията им!Да са пълни със сили стопаните на блога, за да продължат да правят от него едно така привлекателно място за много от нас!
Моят поздрав за вас:http://rs52.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Честит първи рожден ден, мили картичкофурии ! Допълвам по-горния си коментар с моята картичка поздрав по този случай -
http://cvetnifantazii.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html Толква е прекрасно всичко около любимия ни блог "Картичкофурии", че на мен не ми хрумва някакво съществено предложение !Дано винаги е така..

Te4eto said...

Честит рожден ден, картичкофурии! Желая на всички здраве и много усмивки!
http://te4eto.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html - тук е поздрава ми :).

Iva said...

Честит рожден ден Картичкофурии!Бъдете все така всеотдайни в начинанието си,желая ви още много последователи и моя поздрав към вас http://ivetfantasy.blogspot.com/2011/01/50.html

Petia said...

Честит Рожден Ден, мили картичкофурии! Ето имоят поздрав за вас: http://perpettto.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

liva said...

Честит Рожден Ден!
Специално за Вас с много обич:
http://quilling-liva.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

miona said...

Честита 1- Ва Годинка, Картичкофурии!!!! Ето вече проходихте, след броени часове и първата свещичка ще духнете....още много годинки да ни радвате, мили дами с това, което правите- на всички Фурии- нови проекти, идеи и мнооого вдъхновение!!!
Колко бързо само минава времето, множат се последователите Ви, увличате ни, предизвиквате ни и ни награждавате!!! Много ми допадат предложенията на момичетата, които са коментирали преди мен, аз няма да добавя нищо, само ще си обещая тази година по- често да участвам в отправените предизвикателства!!!

Специалният ми поздрав към вас, направена с много любов:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1554315222227&set=a.1528947068039.2069949.1365576032

unicorn said...

Честит рожден ден мили и сладки картичкофурии:)))Да сме живи ,да сме здрави и все така усмихнати и креативни:)))На тези,които правят така,че този блог да е толкова весел,шарен и чудесен желая още много ,много години да ни радват все така:)))Много здраве,усмивки и сбъднати мечти:)))

Целувки на всички картичкофурии:))