26 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация

Мили приятели,

днес откривам първото цветово предизвикателство на Двете елши на гости при Картичкофуриите и ще ви предизвикам да направите картичка, включваща цветовете, които ще видите по-долу.



Единственото изискване е на картичката да ги има ВСИЧКИ тези цветове и те да са преобладаващи на картичката, т.е. като се погледне тя лесно да се види цветовата комбинация.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия понеделник до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е микс от 10 пакетчета с разноцветни мъниста!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали:


Гери:


Светла:


Ем:


Приятно майсторене,

Рали

Благодаря на Рали и на екипа на Двете елши за предизвикателството и за чудесните вдъхновяващи картички.
Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Все още имате време да се включите в предизвикателството Картичка с Шейкър елементи на "unicorn". Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 29 ноември.

Искам да предупредя, че това е последното използване на тази система за съхраняване на линкове. След 17 дни тя става платена. Тъй като аз нямам възможност да я плащам, няма да я използвам. Ще се опитам да измисля начин, по който да съхраня добавените досега линкове към картички, защото при прекъсване на контакта със сървъра се притеснявам, че ще изчезнат и те. Извинявам се за неудобството.

1 коментар:

Анонимен каза...

привет, Абсолютно с Вами согласен. Это отличная идея. Я Вас поддерживаю.