Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 ноември 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 11

Отново е време да представим нашите дебютанти. Много е радостно и вълнуващо, че все повече нови хора се присъединяват към отбора на картичкофуриите.
Днес искам да кажа добре дошли при нас на:
Nelkai участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло на Двете Елши.
Нейният блог е Nelka
rosi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.Pepi участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "beautiful world"
Цвета Коцева участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог е "Floriart-design"

Milina Jordanova участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Нейният блог " Milina Jordanova "
dobrinca участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.
Това е нейният Албум в Picasa.


goldie участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка зададено от Greta`s Art.

Нейният блог е goldieDellany участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43 - Цветна комбинация на Двете Елши
Нейният блог е "Дневникът на един нещотърсач"Благодаря ви за участието в предизвикателствата на Картичкофурии и искрено се надавям да продължите да участвате в нашите предизвикателства.

Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 15-30 ноември 2010 към него.

КартичкофурииНаближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички. Все още имате време да се включите.

2 Comments:

Dellany said...

Благодаря за поздрава!За мен е удоволствие да участвам с картичка при Вас!Пожелавам Ви винаги да сте толкова цветни,креативни,положителни,
и вдъхновени!

Pepi said...

Благодаря за представянето ми от вас! Страхотни сте!