29 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 39 - Топло

Предизвикателство Топло!

Седя си обгърната в одеяло пред компютъра и се чудя с какво да ви предизвикам. И някак естествено топлинката, коята се разлива по мен ми даде идеята, която ми трябваше. Топло!

Покажете ни нещо топло с картичките си, нещо, с което да сгреете студените ни дни. Възможностите са необятни - може да е шал, одеало, топла чаша чай или мляко със какао, палтенце, изобщо всичко, което може да ни донесе така необходимата топлинка!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата събота, до обяд. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите ( Ем, Рали, Гери и Светла) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е този прекрасен печат на Sarah Key:


Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали:


Ем:


Гери:



Светла:


Пожелавам ви топли дни и весело настроение,

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за топлото предизвикателство. Особено след ден като вчера определено всички имаме нужда от нещо топло. Прекрасни топли картички са направили екипа от майсторици.

Имам и една новина, относно продължителността на предизвикателствата. От тази седмица те стават от осем - десетдневни. Ще започват както и до сега всеки петък, но краят им ще е в понеделник по-следващата седмица. Правя това удължаване поради мненията, че срокът е много кратък, за да успеете да се включите.

И така КРАЙНИЯТ СРОК НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ТОПЛО Е 12,30Ч В ПОНЕДЕЛНИК 8 НОЕМВРИ!

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


Все още имате време да се включите в 38-то Картичкофурийско предизвикателство "Love letters" или "Script / newspaper" на Нана. Не пропускайте своя шанс да спечелите нейната великолепна награда. Възползвайте се от удълженият срок за участие. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в събота 30 октомври.

Няма коментари: