Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

16 юли 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 5

Време е за новият дебют в блога Картичкофурии!

Днешните дебютанти са:

rumilina, която участва за първи път в предизвикателство 24 "Картичка с джобче" на Гери.Картичката й е много нежна и феерична.
Теди участва за първи път в предизвикателство 24 "Картичка с джобче" на Гери.Тя е само на 11 години и в нейният блог "Твори цветно" можете да видите всичките й творения.Верджи , която участва за първи път в Предизвикателството 25 "Без цветя и пеперуди" на Нана.Нейните картички са много интересни и оригинални, като хрумвания и материали, които е използвала.
Това е Албумът на Верджи във Фейсбук, където можете да видите всичките й картички.Даниела Велева, която прави своя дебют също в предизвикателство 25 "Без цветя и пеперуди" на Нана "СТИЛОПАК" е нейният блог, в който можете да видите всичките интересни неща, с които тя се занимава.
Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 1-15 юли 2010 към него.

Картичкофурии

0 Comments: