Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

9 юли 2010 г.

КФП № 25 - Картичка без цветя и пеперуди!

Здравейте и от мен Нана - Nana'(s)crap !
Извинявайте за малкото закъснение с което ви предлагам новата тема във "Фуриите", но тази седмица ми изкочиха няколко непредвидени ангажимента, и просто изхвръкна от съзнанието ми, че тази седмица е мой ред да ви предизвиквам. :)
Както и да е. Няма да ви губя времето в празни приказки, ще премина направо към новата тема:

Без цветя и пеперуди!

Това включва и хартии такива. :) Надявам се да не ви затрудня много. Знам, че повечето от нас използват почти във всяко картичка, я някоя пеперуда, я някое цвете, но ред е да видим точки, чертички и всякакви други елементи, които нямат общо с феерични насторения.

Наградата включва 8 листа 6х6 инча от новата колекция на ММЕ "Quite contrary", кутийка с копчета и конци на ММЕ "Bloom & grow", няколко различни вида метални медальончета, китка цветенца "теа rose" и лист ръб-он "Sweet" на DCVW, който не е на снимката, поради неспособноста ми да снимам лъскави предмети. :)

Ето и една картичка от мен за ваше вдъхновение, ако може да ви послужи за такова, или просто за ориентир.

Наградата ще бъде изтеглена на рандом принцип, тъй като аз не съм привърженик на оценяването, но ще си запазя правото, да помоля Деси, да изтрие линкове, които не отговарят по зададената тема.

Това е за сега. Очаквам с нетърпение да видя, какво ще покажете!
Целувки

Благодаря на Нана за чудесното предизвикателство.
Крайният срок е 12,30 в събота 17 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 24 "Картичка с джобче" на Гери - ~ Spring Fairy ~. .
То приключва в 12,30 в събота 10 юли


2 Comments:

unicorn said...

Нана мила страхотно предизвикателство си намислила:)))))Вдъхновението е просто чудничко и със сигурност ще се включа.Наградата е толкова примамлива:)))
Хубава вечер на всички:)))

Svatbenipokani.com said...

Нана изключително много ми харесва предизвикателството. Покрай всички проекти вече и аз започнах да си мислаи че без пепепруди и цветя не може да се твори. Но можеееее.