Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 юли 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 23 - Обзор

Здравейте мили приятели!

от картичките ви така мечтателски лъхаше на лято! Размечтах се за моренцето, за тучните полянки, спомних си като бях малка на вилата как ядяхме с братовчетките ми диня и праскови в почти шпагат, за да не си нацапаме крачетата:) Как търчахме след пеперудите по полянките! Ех, че хубаво време беше!

А сега - back to business - или крайно време е да кажем кой е победителят в това лятно предизвикателство.
А победителят е miona с нейната диня! Чудесна хрумка! Грабна ни!


Честито и моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем на кой адрес да ти изпратим наградката!

И ето го и Топ 5 по номера на участие:

7 - Юлия Вълчева
13 - Юлия Вълчева
15 - addii
27 - mimi
36 - Ivolina

Честито на всички!

Рали

Честито! Мiona вие сте и Картичкофурия на седмицата и можете да използвате нашият банер като добавите КФП №23 25 юни - 2 юли 2010г
А това са всички картички на участвалите в предизвикателството:
video

Каня ви да се включите и в 24-то Картичкофурийско предизвикателство - "Картичка с Джобче" зададено от Гери - ~ Spring Fairy ~.

Неговият краен срок е 12,30ч в събота 10 юли. Не пропускайте шанса да спечелите прекрасните награди на Гери.

3 Comments:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Честито на Миона!Милена, заслужена награда!!!! Толкова апетитна и примамлива картичка не бях виждала! Със здраве да си я ползваш и нови чудеса да направиш и покажеш!
Честито и на тези от топ 5, много творчески вдъхновения!

Chiges said...

Честито, Милена! Много свежарска и лятна картичка :). И аз се сетих за розовите вадички по лицето и ръцете чак до лактите, които постепенно ставаха черни :D.
Деси, чудесен обзор. Този път си го озвучила дори :).

miona said...

БЛАГОДАРЯ момичета!!! Аз пак отново последна разбрах за наградата :))))) Това беше първото, което си помислих когато разбрах какво е предизвикателството...много ми хареса, страхотна тема и невероятен обзор!!! Честито и на всички останали в Топ 5 и всички участници- толкова хубави идеи!!!!