Картичкофурийско албумено предизвикателство 2 "Дамски албум"
Научете нещо ново и полезно от Консултанта на предизвикателството Татяна Попова. Консултантски съвети

4 май 2011 г.

Картичкофурийско табло с обяви

Здравейте мили картичкофурии.
Искам да представя на вашето внимание най-новата страница в блога Картичкофурии - Картичкoфурийско табло с обяви или Продавам/Заменям/Подарявам.
Всички ние, правещите картички сме нещо средно между катеричка, събираща орехчета за зимата и плюшкиновци. Всичко, което сме си купили ни е толкова ценно и нужно, че не можем да живеем без него ;))) Пазим си нещата и ги кътаме с мисълта, че ако не сега то някой ден непременно ще влязат в употреба.
Понякога обаче се получава така, че в продължение на месеци или дори години закупеното нещо си стои и не го използваме. Може би е време да го прежалим и да го предложим на другите. Ако на нас не ни се вписва в нещата, които правим, може би някой друг ще му намери по-добро приложение.
Предложението ми е - направете снимки на нещата, които искате да предложите, определети си цена и пуснете пост във вашият блог. След това напишете коментар под този пост с линк към публикацията си. Съответно на нашата страница с обяви ще бъде публикувана малка обява с наименованието на предлаганото от вас, цената, една от вашите снимки, ник нейм и линк към поста ви.
Моля само, когато публикувате поста си във вашият блог да напишете имейл за връзка с вас. Нека който прояви интерес да му е по-лесно да се свърже с вас.
Наясно съм колко е трудно да се раздели човек с вече натрупаните джунджурийки, но все пак се надявам таблото с обяви да намери добър прием и да бъде полезно, на желаещите да продадат, заменят или подарят нещо от запасите си.
А това е страницата на самото табло:
Картичкофурийско табло с обяви

3 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 63 Обзор

Време е за победителя в 63-тото Картичкофурийско предизвикателство на Маги - Картичката, с която започна всичко.
И това е

Petya, това си ти.
Честито ти печелиш наградата на Маги и ставаш Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 63 22 април - 2 май 2011г.
За да получиш наградата си, те моля да напишеш адреса си на имейла на блога.

В картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:
Ivanina
Te4eto
valary
Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Благодаря на Маги, за чудесната тема. Въпреки, че не се включих ми беше приятно с малко носталгия да си спомня за моята първа картичка.
Благодара и на всички, които се включиха със своите картички.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 64 Графитите .. уличното изкуство върху лист хартия на Двете Елши.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 9 май.