16 април 2011 г.

Нова рубрика - Как да си направим ...

Първо искам да благодаря за вашите коментари за Картичкофурии представя ...
Много се радвам, че новата рубрика ви хареса. Надявам се да се включите по-активно в предлагането на нови участници и нови въпроси.
Моята идея е да си има един списък от въпроси, които да са еднакви за всички участници, а след пускането на поста всеки който желае да може да зададе каквито иска въпроси, а учстникът да отговори на тях в края на месеца.Все още има време да зададете своите въпроси към Корнелия. Можете да го направите под поста на нейното представяне или под този пост. Ако има такива въпроси в края на месеца ще публикувам нейните отговори.
Тази рубрика ще е веднъж в месеца, в началото му. Вече съм поканила участници за май и за юни. Кои са те нека остане изненада. Очаквам вашите предложения за това с кого искате да ви срещнем през следващите месеци. Пишете на мейла за кого от хората, които харесвате бихте желали да научите повече.
Приемам и предложения за още въпроси към тези, които бяха зададени на Корнелия.

А сега за новата рубрика - Как да си направим ... От доста време обмислям как бихме могли и ние да си имаме наши български уроци стъпка по стъпка. Вие също имахте подобни предложения във вашите препоръки към работата на Картичкофурии. Някой от вас вече са правили такива в блоговете си, а също така Двете Елши имат показани такива, но все пак не би било лошо и тук в Картичкофурии да си имаме събрани такива. Всеки от нас е гледал пълният с разнообразни уроци и указания интернет. Те обаче са на английски, на руски или на друг чужд език. Може би е време да има такива и на български. За това и ще стартираме нова рубрика в Картичкофурии.
В нея първият участник ще е Корнелия. Това е нейният първи стъпка по стъпка урок за Картичкофурии.
Предложение да направят свой урок ще бъде отправяно към всички участници в Картичкофурии представя...
Ако вие също искате да покажите как правите нещо на останалите моля да пишете на мейла на блога. Не е необходимо това да бъде нещо уникално и невиждано. Всеки, който желае да направи такъв урок или пък иска да види урок как се прави нещо е добре дошъл. Приемам всякакви идеи и предложения. При повече желаещи тази рубрика ще бъде два пъти месечно.

1 коментар:

morgiana каза...

Страхотна идея! Поздравления! Сигурна съм, че ние, българките, ще направим по- хубави и по- интересни уроци от останалите.