15 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 62 С три цвята

Привет, Картичкофурии!
Тази седмица предизвикателството към вас ще бъде отправено от мен - Тони от "Творения и вдъхновения". Тези, които са посещавали блога ми, знаят, че моята слабост са семплите картички. И този път няма да изневеря на предпочитанията си и ще ви задам предизвикателство, вдъхновено от минимализма. За да се включите, трябва да направите картичка, при която да използвате само три цвята. Нищо трудно, нали? Е, всъщност има и още едно условие - единият от тези три цвята трябва да е задължително бял и да го използвате като основа за картичката си. За да ви вдъхновя и окуража, ето една моя картичка, която направих специално за вас:

Победителят ще бъде избран чрез случаен подбор и ще получи чудесна награда - множество панделки, два шаблона и книжка със заглавия:



Желая ви успех!

Искам да благодаря на Тони за интересното предизвикателство и за прекрасната награда.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 25 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 61 Кръг в квадрат и пеперуда на Greta’s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 18 април.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.

Очаквайте новата рубрика на Картичкофурии в събота 16 април.



6 коментара:

~Gery~ каза...

Тони, страхотна тема и много готина награда! :) Дано да имам време да направя нещичко, че напоследък изобщо нямам време за участване в предизвикателства:(

С риск да съм дребнава искам да отбележа, че картичката на Златина Иванова е правена преди пускането на предизвикателството. Снимката й е от 14-ти Април, което според мен я прави невалидна за участие в предизвикателството според зададнеите условия в блога...

Съжалявам, но пред вид последната случка с неетичната участничка вече съм по-мнителна...

Toni каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Toni каза...

Гери, ако ти остане време, ще те очаквам с радост:)
Що се отнася до картичката на първия участник, тя, за съжаление, не отговаря и на условията на предизвикателството - в нея има четири цвята, защото няма да участва в тегленето на наградата.

Анонимен каза...

Чудесна тема със страхотни подаръци, но аз имам един въпрос.. откъде могат да се закупят попринцип такива надписчета?
Благодаря предварително за отговора!

Toni каза...

Не знам кои точно надписи имаш предвид... Ако е втората част от наградата, купени са от ebay.

Te4eto каза...

Нещо не догледах... моля махнете моята (не знам защо не ми дава сама да си я изтрия). Има време, надявам се да успея да се включа по-адекватно.
Моля за едно уточнение - в цвета влизат ли нюансите или се броят за отделен цвят?