13 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 66 - Картичка за дипломиране

Скъпи картичкофурии,
Тази седмица е време да уважим всички абитуриенти и абсолвенти с ръчно изработени картички.
Вярно е, че всяка една картичка може да се подари по този повод, но нашата задача е да направите картичка специално за дипломиране. Нека има нещо по самата картичка, което да показва нейното конкретно предназначение.
Ето какво подготвихме ние


Наградата, която ще получи един от участниците тази седмица е ваучер за пазаруване от Greta’s Art на стойност 15лв.


Благодаря на Грета и Greta’s Art за много актуалното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 23 май, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 16 май.

Каня ви да се включите и в новата Картичкофурийска инициатива - Картичкофурийска география.

Видяхте ли нашите нови две рубрики Картичкофурии представя... и Как да си направим... Очаквам вашите предложения за участници, въпроси към участниците и теми за стъпка по стъпка техниките.Надявам се да се включите с вашите идеи.

А може би би ви било полезно нашето ново " КАРТИЧКОФУРИЙСКО ТАБЛО С ОБЯВИ ". На него картичкофуриите предлагат материалите, които са им вповече или няма да използват. Можете да си харесате нещо и да използвате възможността и вие да предложите нещо ваше ТУК.






2 коментара:

Unknown каза...

Браво на участничките! На мен никаква свястна идея не ми дойде наум, иначе се бях надъхала да участвам, ама .. на! :) Успех на всички!

Neli каза...

Извинявайте, ама съм сбъркала предизвикателствата :),а не мога да го изтрия! Моля изтрийте № 20 - http://moiteneshtica.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html
Благодаря!