27 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 68 Лайм и лавандула

Привет!

Тази седмица реших да ви предизвикам с два от любимите ми цвята, а именно лайм и лавандула в комбинация. Мисля, че няма нужда от разяснения, освен че картичката ви трябва да е само в тези два цвята.

Само едно допълнение, може да има бяло, ако то е примерно фон на картинка или елемент, които да са оцветени в тези два цвята.

Наградата за победителя е ваучер от 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до 23,59ч на 6 юни, понеделник. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Ем, Рали, Гери и Злати) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето и малко вдъхновение от нас:


Ем

Гери

Рали

Злати

Приятно майсторене от мен,
Ем

Благодаря на Ем и екипът на Двете Елши за прекрасното предизвикателство. Надявам се, тези нежни цветове, които са любими и на мен да ви вдъхновят.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 юни, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 67 "Картичка с акордеон елемент" на Lidiyа
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 30 май.



1 коментар:

Анонимен каза...

Какво стана с резултатите от предизвикателството " Лайм и Лавандула " ?