Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

19 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 64 Обзор

Мили приятели,

много ви благодарим, че участвахте в нашето предизвикателство Графити, зададено от Светла. Явно нищо не може да ви затрудни и се радваме, че се вдъхновихте от интересната тема на Светлето и създадохте истински графити на картичките си!

Но винаги победителят е един и това този път е mal4eva! Честито!!! Пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как да ти изпратим ваучера за покупки от магазинчето ни!


Отново благодарим, че се включихте в предизвикателството ни!
Рали и екипа на Двете елши

Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.

mal4eva, освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 64 29 април - 9 май 2011г.

В картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии, по реда на участие влизат:
bejko

Silveto3
Cvety
Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 64 29 април - 9 май 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Можете да се включите и в нашето 66-то предизвикателство Картичка за дипломиране, заданено от Greta’s Art. Крайният срок за него е 23,59ч на 23 май, понеделник.

2 Comments:

Cvety said...

Честито на победителката и на останалите отличени!
А от мен - благодаря и се радвам, че ви е харесало моето графити :)

bejko said...

Макар с много голямо закъснение аз също поздравявам победитеклата и всички участници. Благодаря за избора!