1 септември 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 435 "Вдъхновение дебне отвсякъде"

След като пуснахме лятно предизвикателство и поради здравословни и други лични причини се оказахме с двумесечна лятна ваканция е време да се завърнем и да ви поканим отново да творим заедно. 
Като за след отпускарско начало е и темата, с която ни предизвиква Фанка Милянчева , победителка в Картичкофурийско предизвикателство 433 - "Цветен и книжовен май" на Стела Василева. Насладата на лятото ви е заредила с положителни емоции и ви сърбят ръцете да грабнете ножиците и хартиите, ние пък ви предлагаме нашето Картичкофурийско предизвикателство 435 "Вдъхновение дебне отвсякъде". Създайте картичка или проект, за които сте се вдъхновили от книга, опаковка на подарък, от новия лак в супер готин цвят с който сте се лакирали и още и още такива простички неща, които са способни да ни вдъхновят да творим. Покажете или ни разкажете за вашето вдъхновение. Това е картичката, която е в основаната на избора на днешната тема, вдъхновена от опаковката на подаръка, който придружава.
Победителят ще получи подарък-изненада от Фани.
Спонсор на предизвикателството ще бъде екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби.
Въпреки, че все още е лято някъде там напред във времето ни очаква Коледа и коледните проекти. За тяхното създаване е подготвената от екипа на магазин uau.bg награда за втория победител, който ще бъде избран с рандом генератор.
Това са и създадените по темата проекти на нашите картичкофеи. Към тях те ни разказват и какво ги е вдъхновило.


Намирам вдъхновение в най-различни неща. Този път то дойде със страхотните поли, които взех за мен и дъщеря ми. Помислих си, колко ли красиво ще изпъкват в едно лавандулово поле, как ще оцветя с боички потници за нас и тениски за момчетата и как ще си направим семейна фотосесия. Мисията е изпълнена, а аз имам лавандулова страничка във фамилния си арт журнал.

Този месец темата на предизвикателството е повече от прекрасна, защото вдъхновението е в основата на работата на един творец. Имах за задача да направя картичка с джоб, където да се постави билет за концерт на Лили Иванова. Картичката стана от само себе си - Лили Иванова, концерта и визията на получателката ме вдъхновиха за нея. Покажете ни вашите проекти и ни разкажете какво ви вдъхнови за тях.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 октомври 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: