4 май 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 433 "Цветен и книжовен май"

Вече е май и е време да отбележим 24 май Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и да отпразнуваме завършването на учебната година на първолачетата и на абитуриентите. И едните и другите имат право да се гордеят и да празнуват. Първите с това, че са се научили да четат и пишат, а вторите с това, че вече са зад гърба им 12-те години училище.
В унисон с майските празници е и темата на новото ни предизвикателство, с която ни предизвиква Стела Василева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 431 - "Жената - цветна красота, нежност и вдъхновение" .
Здравейте!
Темата, която избирам за предизвикателството за м. Май е "Цветен и книжовен май", тъй като това е месеца на книжовността и баловете, месеца на младостта.
Вие решавате как да изглежда и какви техники да използвате в творбата си, стига да отговаря на темата.
Може да създадете картички, грамоти, албуми...
Развихрете въображението си и бъдете креативни.
Единственото условие е надписите и текста на Вашата творба ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са на кирилица, т.е. на български език.

Награта ми за победителя.

Поздрави!
Стела Василева

Спонсор на предизвикателството са нашите приятели от онлайн магазин "Крафт нещица":
При тях можете да намерите изключително разнообразие от хоби материали, с чиято помощ вашите проекти ще бъдат с артистичен и завършен вид! Това включва възхитителни дизайнерски хартии и хартиени елементи, тампони с мастила, печати, щанци за изрязване, перфоратори, стенсили, бои, пасти, вакси, фолио, фоумиран, и много видове материали за декорация - айлети, брадсове, копчета, перли, пайети и хартиени цветя, и още много други!
Магазинът е място, в което се предлагат качествени дизайнерски продукти, с които ни вдъхновяват и да ви помагат да реализираме идеите си!
Осигурената от тях награда е ваучер за 30лв от онлайн магазин „Крафт нещица“ – www.b-wow.net!
Победителят, получаващ наградата на спонсора ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.
Цветни и книжовни вдъхновяващи проекти създадоха картичкофеите:

Тази година започнах ударно с четенето на книги. И въпреки, че повечето бяха в електронен вариант, все пак книгоразделители за хартиени никога не са ми излишни.

Започва най-пъстрият откъм цветове и емоции месец. Природата се е събудила, пролетта вече е в разгара си и навсякъде е цветно. Абитуриентите са в началото на нова страница от своят живот. Затова и моето вдъхновение е тази цветна картичка, която направих с помощта на няколко щанци, печати, топъл ембосинг и много пудри на Lindy's Gang.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 юни 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: