1 октомври 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 426 - "КОД - ОРАНЖЕВО"

Дойде октомври и есента настъпва с пълната си сила. Прекрасните есенни цветове са навсякъде край нас. Да използваме един от тях ни предизвиква Валентина Василева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 423 - "Море и рециклириране"
Здравейте, картичкофурии!
Започна ли да ви липсва лятото? И на мен също!
Но нека не униваме. Есента е също толкова красива. В нейна чест обявявам темата на следващото предизвикателство - "КОД - ОРАНЖЕВО"! Любувайте се на великолепните есенни багри и развихрете въображението си!


Наградата за победителя ще е изненада.
Благодаря на Валентина Василева за оранжевото предизвикателство!
Спонсор на предизвикателството e магазин  Art City.
.

АртСити – ние сме амбициозна малка фирма с много разнообразни и иновативни продукти. Всичко, което правим е с много любов,старание и внимание към детайлите.
Предлагаме висококачествено разпечатване на дизайнерска хартия както на 190 гр. офсет така и на Катана 180гр. мат. Освен многообразието от наши дизайни може да ни изпратите и ваш файл, който да отпечатаме. 
В сайта може да намерите огромно разнообразие от заготовки за вашите проекти – албуми в различни размери, книги за пожелания, кутии, рецептурници, папки, пликове и картички.
Те предоставят на своя победител награда ваучер на стойност 30лв от техния магазин.

Благодаря на екипа на магазин  Art City за спонсорството. 

Искаме да обявим и нещо ново в начина на получаване на наградата на спонсора. Решихме това да става с помощта на рандом генератор. Така всеки от вас, нашите участници ще има своя шанс да стане втори победител на нашето предизвикателство. За него ще има и още една изненада. Всеки втори победител ще бъде поканен да стане гост-дизайнер в предизвикателство на Картичкофурии. Ще има възможност да създаде картичка по темата на предизвикателството и да разкаже какво го е вдъхновило в отделен пост.

Оранжево използваха в своите вдъхновяващи проекти картичкофеите:

Оранжевия цвят винаги ми действа много зареждащо. Харесвам го много в съчетание с любимия ми син цвят, независимо от нюанса на синьото.

Винаги свързвам есента с топлите багри на цветовете и най-вече с оранжевото. В моята картичка съчетах много техники - фон, който направих със спрей боички, печати и ембосинг глазе. "Изплетох" венец от бирен картон и канап. Венецът украсих с листа изрязани с щанци и обагрени с дистрес мастила. А най-отгоре на венеца долетя една пеперуда, която посипах с ембосинг пудра.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 ноември 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: