30 септември 2021 г.

СЕДЕМНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 9 - 10 ОКТОМВРИ 2021г. - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Седемнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 9-10 октомври 2021г. в комплекс "Пъстървата" край с. Енина до Казанлък.

СЕДЕМНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

9 - 10 ОКТОМВРИ 2021г.

комплекс "Пъстървата" край с. Енина

гр. Казанлък


В настъпилата есен темата на срещата ще е "Код Оранжево". 

Така тя ще съвпадне с темата на предивикателството на Картичкофурии през октомври, което ще тръгне утре на 1 октомври и в което ви каня да се включите.

 Начален час на срещата 10,30ч. в събота 9 октомври в конферентната зала комплекс "Пъстървата" , гр. Казанлък.

Срещата ще започне с традиционното представяне. Нека да видим кои сме се събрали. 

Ще се радвам ако донесете ваши картички, с които да си направим малка изложба. Покажете какво творите. Донесете любимите с и творби, тези дето ви е дожаляло да дадете на някого и сте си ги задържали за себе си.

Ще има и традиционната Размяна на АТС, която ще се проведе след първата част на срещата в събота. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема.

Каня ви да се включите и в Крафт базара. Донесете излишните си материали и им намерете нов собственик. Ненужното за вас е съкровище за някой друг.

Втората част на срещата ще започне от 13.00ч.
13.00ч.
Демонстрация видове мастила с Ем. Тя ще ви покаже различните видове мастила - пигментни, багрлни, тебеширени, хиридни, солвнтни и специални мастила. Ще разберете с какво те се различават и кога и за какво се използват.

13.00ч.  Работилница за изработка на картичка-шапка с Таня Попова.
Времетраене 2ч.
Цена 25лв.
13.00ч. Работилница за изработката на шестоъгълна Експлодираща кутия 7в1 с Анелия Василева.

Времетраене 4 часа.
Цена 55лв.

14.00ч. Демонстрация за направата на голямо цвете от органза с Кирилка

15.30ч. Демонстрация огледални шейкъри с Ем.

В тази дмонстрация тя ще ви покаже какво представляват специалните огледални шейкър. Ще разгледате различните завършаци - сребърно, златно и розово злато. Ще покаже как да ги сглабяте и с какво да ги залепите, а също така и особености свързани с тези шейкъри.

Обща благотворителна работилничка. За тази работилничка няма да обявявам час. Каня всички да се включат в изработката на картички. Моля желаешите да се включат да си донесат собствени материали, инструменти и лепило.

Край на срещата 17,30 ч.

19.30ч Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на комплекс "Пъстървата".

Включването във вечерята ще става само с предварително записване. Ще има възможност да се поръчва на място.

10 октомври - неделя.
10.00ч. Демонстрация на печати с восък с Ем.
Декоративнте восъци са голям хит и създават стрхотен ефект на всеки проект. Ем ще ви покаже какви различни видове восъци има. Каква е разликата между тях и обикновения восък. Как да ползвате сецианите печати и как да правите перфектни печати всеки път. Ще сподели и трикчета и хитринки при рабоата с восъците и печатите, за да е още по-лесна работата ви.

11.00ч. Демонстрация с Христина Гуглова.

Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com   Плащането ще става на място.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

В групата Национални Картичкофурийски срещи ще бъдат публикувани списъци на записаните за срещата и на записаните за вечерята. 

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии   cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Картичкофурии си запазва правото да прави промени по организацията на срещата.

Няма коментари: