2 януари 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 417 - "Цветовете на 2021"

 Честита Нова Година, мили приятели!
Желаем ви много вдъхновение и творчески успехи!
Картичкофурии ви канят в своето първо предизвикателство за 2021г. 
Темата на новото предизвикателство избра Фанка Милянчева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 414 "Акварел".

Здравейте Картичкофурии, Аз съм Фани победител в Картичкофурийско предизвикателство 414 "Акварел". Благодаря на Мария за избора и възможността да бъда Картичкофурия и да ви предизвикам! За тема на следващото предизвикателсво избрах " Цветовете на 2021". Всички гледаме към новата година с надежда и вяра, че отново дните ни ще са изпълнени с много прегръдки, срещи, купони, работилнички и пътешествия с любимите ни хора. А според специалистите от Изследователския информационен център по цветовете Pantone, които избират цвета на предстоящата година, които за 2021 ще са два "основно сиво" и "озаряващо жълт" носят посланието за сила и надежда.
Ще се радвам да създадете проект, в който задължително да присъстват двата цвята на 2021. Разбира се може да добавите и комбинирате с още подходящи цветове. Очаквам с нетърпение творбите ви! За победителя подготвям подарък, който за сега остава изненада! Благодаря на Фанка Милянчева за цветното предизвикателство! 

Спонсор на предизвикателството ще бъде Силвия от Пламарт. Тя е собственик на един прекрасен магазин за художнически и крафт материали на центъра на Казалък - Пламарт

Вдъхновяващи проекти в цветовете на 2021 създадоха картичкофеите:

Надявам се, че цветовете на Новата 2021 година ще ни вдъхновят да загърбим сивотата на старата и да прегърнем слънцето и звездите в себе си!
Честита Нова година! С пожелание за една по-добра, пълна с незабравими изживявания и емоции година! Нека да е здрава, успешна и слънчева! За новото ни предизвикателство моето вдъхновение за вас е една свежа, ярка, пролетна картичка! Бъдете вдъхновени!
Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С проект, участвал в едно Картичкофурийско предизвикателство не може да участвате в следващо. При публикуване на участие в блога, албума или профила си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: