1 октомври 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 414 "Акварел"

Започва октомври и при нас в Картичкофурии започва ново предизвикателство. Отправя ни го Maria, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 411 "Лятна свежест" на Miss Emerald  Здравейте, Картичкофурии! Отново имам удоволствието да ви предизвикам. Избрах една моя любима техника - Акварел. За вдъхновение направих книгоразделител и картичка. И така.. извадете водните бои и всички други средства, с които може да се постигне акварелен ефект. Очаквам с нетърпение участието ви! Ще има и награда изненада!
Мария Спонсор на предизвикателството ще бъде екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби. Те ще дадат награда - ваучер за 30 лв. от ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg Благодаря на Мария за интересното предизвикателство!
Благодаря на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg за предоставената награда. Акварелни техники са използвали в своите проекти Картичкофеите:
Акварелните ми флумастери, моливи и бои са едни от любимите ми инструменти и вдъхновения в картичкоправенето. Понякога просто сядам и релаксирам като си мацам основи, без идея дали някога ще дадат живот на картичка. След време ги разглеждам и току някоя преливка ме вдъхнови и ми нашепне идея. Ако все още не сте открили муза в боичките - сега е прекрасен момент да опитате и да откриете нова страст!
Темата този месец е доста интересна и любима за мен. Почти всяка моя картичка е с основа направена от смесени акварели. Тази не прави изключение! Опитайте и вие, нека се забавляваме! :)

Много любима техника, която скоро не бях правила: печат, топъл ембосинг и акварел. Обичам тази техника както за фонове, така също и за акценти. Ако никога не сте опитвали да разчупите стила си с "водни боички" сега е моментът, и да не забравите да покажете резултата!

За вдъхновение направих нова страница във Фамилния си журнал. Акварелния ефект постигнах с шейкърите на Lindy's Gang. С нетърпение очаквам да видя Вашите участия по темата.
Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С проект, участвал в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: