1 септември 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 412 "Всичко е позволено"

В отпускарският месец август ние, заедно със Sisi Todorova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 409 "Празник по време на пандемия"., ви даваме възможност да ни покажете всичко, което сътворите в рамките на месеца. Темата на предизвикателството е "Всичко е позволено!".
Това са вдъхновявашите проекти на Сиси:
Наградата, която тя е подготвила за победителя е две заготовки за албуми на Фабрика Декору:

Благодаря на Sisi Todorova за отправеното предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството е Дани Ангелова или Водно конче:

Картичка, като целувка – сърцето ми затопля с плам и щом очите си притворя ме връща някога и там, където в миналото мое оставил съм момент красив и в туй творение прекрасно сбрал съм този миг щастлив.
В живота на човек има много събития, които той носи в сърцето си за цял живот – сватба, раждане, кръщене, първи учебен ден, бал, именни и рождени дни, сватба… Затваряте очи и си спомняте тези отминали мигове на щастие. С цялата си любов и внимание аз създавам артикули, които да станат носители на тези светли моменти.Изработвам картички, покани, книги за пожелания, албуми, подаръчни кутии и др. ръчно, с въображение и внимание към детайла.
За мое щастие не творя сама, а със всеки свой клиент. Улавям мечтите и фантазиите му и ги пренасям в своите творби. Така споменът е още по-мил, защото от него струи и вашата идея. Когато целият процес е в моите ръце, творя уникати, които разчустват своите притежатели.
За мен е чест и удоволствие творбите ми да бъдат част от вашият живот и да се превърнат в ценен спомен от него. Работя от много години и благодарение на стотиците си клиенти, смятам това да бъде мое призвание и занапред. Очаквам ви, за да създадем заедно прекрасни спомени.
Относно елементите от бирен картон, какво да кажа всичко почна на шега, а сега до къде сме стигнали.
Всички момичета с които работя ме познават, и знаят че правя всичко по силите си за да помогна да сътворят своите проекти.

Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Анелова, за предоставената награда.

Ето и вдъхновяващите проекти на Картичкофеите:

Темата ни този месец е " Всичко е позволено." Това не е ли супер?! Развихрете се и покажете нещо свое, нещо, което отдавна замисляте, а все не успявате да направите! Аз искам да ви покажа мъжка картичка, за електротехник, която направих ползвайки елемент от бирен картон. Постарах се да има всякакви джиджавки по темата- гайки, болтчета, клещи, лампичка, която не знам откъде е , но ми се върза по цвят, кабели, оплетки от тях ( май се казва спайка). Разбира се, какво е картичка без цвете - затова направих едно с пъпки, от фоамиран. Май се получи?


Аз съм на вълна момински партита! И в тази тема на "Всико е позволено" ще се опитам да Ви вдъхновя с една Книга за пожелания за Пеперудено Моминско Парти в лилаво и златно. Книгата е предимно с бели листа, само няколко са декорирани за повече шик!


Темата този месец е "Всеичко е позволено". Може да се включите с всякакъв проект, на каквато пожелаете тема.
Въпреки пандемията, сега е сезона на сватбите, затова и моето вдъхновение е тази нежна, сватбена картичка-плик.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С проект, участвал в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Няма коментари: