1 септември 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 413 "Отново на училище"

Здравейте картичкофурии,
Лятото все още е тук и за сега все още е топло, но подтготовката за първият учебен ден вече тече. Разглеждайки фейсбук виждам все повече и повече създатели на малки подаръчета за любопитните към новото първокласници (а и не само за тях), както и за техните учители. Та си мислех, какво по-идеално време от сега да Ви предизвикам да направите точно това? Реших темата за този месец да се казва "Отново на училище".
Ще се радвам всяка от Вас да сподели своите проекти, подготвени за изненада на учениците и учителите, които влизат в час. Предизвикателстово няма никакви ограничения, развихрете фантазията си, правете всичко което Ви хареса и най- вече - правете го с любов.
Ето това е което подготвих като мой проект за предизвикателството:

А това е наградата за победителя.
Жечка Здравкова - JP Сватбени албуми и декорации

Спонсор на предизвикателството е магазин "Хела".

Магазин "Хела", в който можете да намерите много и разнообразни материали за скрапбукинг и изработката на бижута може да посетите в Стоков базар Илиенци и на онлайн адрес - http://хела.com/


Победителят на спонсора получава ваучер за 30лв за материали от магазин "Хела".

Вдъхновяващи училищни проекти създадоха картичкофеите:

Аз стискам палци на себе си и всички родители да се радваме на нормална присъствена учебна година. А вие разчупете пръсти, разровете кутиите с материали и ни стоплете със своите усмивки по темата "Отново на училище"!


Рядко правя неща на училищна тематика, но тази година реших да направя тагче за моят син. Той ще е четвъртокласник. Вкъщи обикновено нещата са х 2, затова трябваше да има таг и за дъщеря ми / 2-ра група в градината/. Мисля, че добре се разпознава кой за кого е.


Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С проект, участвал в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter


Няма коментари: