1 юни 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 409 "Празник по време на пандемия"

И дойде май и стана приказно пролетно навън, обаче ние си стоим вкъщи, а ни се иска ... Искаме да сме навън, да се разхождаме, да се събираме, да празнуваме. За сега обаче реалните празници са ни забранени, затова е време за предизвикателството, което отправя към нас Нели Караджова:

Здравейте картичкофурии,
аз съм Нели и съм победител в КФП 406 - "Рецептурник". Благодаря от сърце на Илияна Мавродиева, че се спря на моя рецептурник сред толкова много красоти!
Във фейсбук можете да разгледате работата ми в страничката Ръчно изработено от Нели 😊

Понеже за мен, вероятно и за повечето хора Май месец е месец на празниците - сватби, кръщенки, балове. Обикновено започва да ни става топличко на душата и настроението се вдига заедно с температурите навън и въпреки извънредните мерки,заради които повечето празнични събития най-вероятно няма да се състоят (поне за сега) ви предлагам все пак се потопим в тази така приятна емоция. На пук на извънредното положение ви предизвиквам да творим празнично - темата,на която се спрях е "Празник по време на пандемия".
Каня ви да участвате с всякакви празнични проекти - картички, пликове за пари, албуми,кутии и всичко останало каквото ви е на сърце. Няма ограничение за използване на различни техники, цветове и материали - творете каквото обичате!
Моята награда за победителя Ще е по 1 комплект момичешки и момчешки карти и изрязани елементи от супер сладките колекции на Craftland, на които съм страшна фенка 😊
А за вдъхновение ще използвам jepr 2 великденски албумчета:

Искаме да ви представим и новият ни спонсор - една нова вълшебна страна за всички, които обичат да творят:

"Craft Land" не е магазин. Това е държава! Крафтоландия! Мечтана дестинация на повечето крафтъри! Отваряш вратата и минаваш в друго измерение, минаваш в свят на творци и мечти.
Илиянка, Сиси и аз Санчо, сме хората, които ви посрещаме, пишем, обясняваме, намираме решения и се стараем да сме максимално полезни. И това е, защото обичаме това, което работим. Правим всичко с желание и много любов. Заредени сме с енергия и много нови идеи, просто няма време да ги осъществим всичките наведнъж! Следете ни и ще се уверите в това! 🙂
Станете наши Крафтоландци! Ще ви подарим усмивка от сърце!
Наградата ни е ваучер за дизайнерски хартии по избор до 30лв.


Благодаря на Нели Караджова за празничното предизвикателство!

Благодаря на екипът на "Craft Land" за спонсорството!

Вдъхновения по темата създадоха картичкофеите:

Темата този месец при нас, в Картичкофурии е „Празник по време на пандемия“.
Заповядайте, включете се и вие!
На всички ни е трудно в тези времена, но нека чрез картичките си, направим живота по-красив и цветен!
Мъжките картички винаги са предизвикателство за мен. Споделям с вас една такава картичка за любител на високите скорости и марката АУДИ!
Върху основа за картичка наредих остатъчни правоъгълни картончета и елементи от бирен картон, омазах с грунд. Направих акварелен фон, подхождащ на картинката и украсих с няколко печата. Добавих още няколко акцента, като звезди, болтчета и други метални елементи, както и направената от мека тел емблема на Ауди.

Нищо не може да спре ЖИВОТА и той продължава! Продължаваме да се влюбваме, да мечтаем, да очакваме! Продължаваме да имаме поводи за празнуване, раждане на бебе, рождени дни, именни дни.
За радост на всички ни дори по време на пандемия се раждат бебета! Това е моят подарък! Албум за раждането на едно момченце. Майката обича зелено, кафяво и ръждиво! Получи се един невероятно нежен и красив албум изпълнен с интересни разгъвки и скрити местенца за пъпче, косичка и др.бебешки съкровища.

Жужа Павлов
Всеки ден е празник! Кога,ако не сега е моментът да го осъзнаем? Всяко цветче е празник, всяка пеперудка и листенце, дори и птичките в клетка пеят и се надяват, че един ден ще бъдат свободни...Пазете себе си и околните и не пропускайте повод да празнувате, дори и по време на пандемия. Моята картичка е за първа годишнина от сватба. Използвала съм различни дизайнерски хартии, цветя, които си изработих сама от фомиран, дантелки, панделки пеперудки, все сладки, романтични нещица.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 май 2020г., неделя.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!



You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter




1 коментар:

Анонимен каза...

Прекрасно!Чудесно!Две в едно-красива поздравителна картичка и полезен, функционален плик!Изработено с вкус и чувство!УСПЕХ!