1 септември 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 398 - Ново начало

Септември е месец на новото начало и за новият сезон - есента, за децата, които започват новата учебна година, някой от тях за първи път, за студентите, за всички, които през септември стартират нещо ново в своят живот. Затова и темата на нашето предизвикателство е "Ново начало".
Покажете ни какво е новото начало за вас. Началото може да не е само едно. Различните неща от живота ни започват по различен начин и изискват различен начин на изобразяване. Сега е моментът да ни покажете как изглеждат те за вас.
Спонсор на предизвикателството е екипът на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg. Магазин и сайт, в които като в истинска съкровищница можете да намерите много и най-разнообразни материали за нашето хоби.

Наградата за победителя ще е ваучер за 30 лв. от ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg.

Благодаря на ‘Ахава’ ООД онлайн магазин uau.bg за новото предизвикателство!

Новото начало бе темата на вдъхновяващите картички на картичкофеите:
Есента ми е любим сезон, независимо, че понякога е мрачна, дните са къси и често вали. На този фон прекрасно изпъкват огнените цветове, в които се обличат дърветата - като за последен бал, а може би за ново начало? Моята картичка е в есенна цветова палитра с много изрязани хартиени елементи, цветя от мълбери хартия и малко памучна дантела, за рустик ефект.


Аз направих огромен таг за нов дом. Избрах това за вдъхновение, защото с моето семейство сме на ново място от скоро. А и исках да си пробвам чисто новия шаблон на Sizzix-Faceted Heart.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 септември 2019г., понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter



Няма коментари: