1 септември 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 396 - Жълто

Жълтото е цветът на слънцето, на пясъка, на лятото. В последният летен месец ви предизвикаме да творите в жълт цвят.
Заедно със спонсорът на предизвикателството онлайн магазин „Крафт нещица“ – www.b-wow.net ще очакваме вашите жълти картички.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване на стойност 30лв.

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за жълтото предизвикателство.

Жълтата тема използваха в своите проекти картичкофеите:

В разгара на лятото и слънцето , и жълтото , и синьото, искам да ви вдъхновя не с картичка, а с книгоразделители. Разбира се избрах комбинацията на жълто със синьо. Основата на разделителите е мукава, която изрязах по размер и намазах с гесо. За релеф използвах паста и шаблон, фона направих с акварелни бои, тук- там поставих мастилени печати. Накрая пробих дупчици и навързах с дебели конци, които оцвених, така че да подхождат. Ами.... това е! :) Включете се и вие, защото наградата, предоставена от нашия спонсор определено си заслужава! Очакваме ви!


Моето "Жълто" са жълти рози. Един любим спомен за стара къща със стена обсипана с жълти рози, спомен топлещ сърцето. Използвах рози от мълбери хартия, изрязани елементи, перли, дантела и една щипка мил спомен, вярвам всички имаме поне един такъв - облечете го в жълто и се включете в предизвикателството!


Комбинирах жълтото с още няколко свежи летни цвята. Направих фона с техниката Fluid Painting. Избрах малко по-нестандартна визия за мен и съчетах цветя от фоумиран с метални стиймпънк елементи.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 август 2019г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter







Няма коментари: