2 октомври 2018 г.

ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 6-7 ОКТОМВРИ ГР. БЛАГОЕВГРАД - Програма

Картичкофурии ви канят да се включите в Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 6-7 октомври 2018г. в Университетски център "Бачиново", гр. Благоевград.


ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

6-7 октомври 2018 г.

Университетски център "Бачиново"

гр. Благоевград


След една дискусия във фейсбук реших, че официална програма по часове и минути няма да има. Все пак обаче няма как да направим среща без да обявим официален начален час, а и някой станали традиционни за нашите срещи неща.

И така като начален час на срещата определям 10.30ч в събота и започваме с представяне, което си е неделима част от нашите срещи.

Ще продължим традицията с размяната на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема и не забравяйте да ги включите в Картичкофурийско предизвикателство 374 - АТС. Имате време до 23,59ч. на 5 октомври.

Всички, които желаят могат да си донесат излишните крафт материали и да се включат в крафт-базара. Винаги може да си откриете някое съкровище там.

Каня ви да си донесете материали за направата на коледни картички. Ще си ги разменим, ще изработим картички, които ще ги оставим на Кирилка Кехайова, която ще ги даде за някой коледен благотворителен базар в Благоевград.

На срещата ще има две платени работилници.

Мария Ганчева - Малки цветя от фоамиран - една щанца - четири вида цветя, подходящи за картички, кутийки и други проекти. Продължителност на работилницата 2,5-3ч. Цена 30лв.

Картишок - Кати Атанасова АТС с миксмедийни материали и техники. Кутия за прибиране на АТС. Продължителност на работилницата 2-3ч. Цена 20лв.


Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
Местата за работилниците са ограничени. Моля желаещите да се включат в тях да се запишат своевременно.


Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Линкове към Формите за присъствие и за вечерята можете да намерите в ТАЗИ публикация. Свободна консумация ще има само за децата, затова моля желаещите да присъстват на вечерята да попълнят формата.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: