30 август 2018 г.

ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 6-7 ОКТОМВРИ ГР. БЛАГОЕВГРАД

Картичкофурии ви канят да се включите в Дванадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 6-7 октомври 2018г. в Университетски център "Бачиново", гр. Благоевград.


ДВАНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

6-7 октомври 2018 г.

Университетски център "Бачиново"

гр. Благоевград


Заповядайте на нашата дванадесета среща. Обичате да създавате красиви неща, харесвате да творите с хартия, омагьосани сте от картичките, албумчетата, кутийките, всички вие сте добре дошли на нашата поредна среща. Предлагате в своите страници и магазини така любимите ни и мечтани материали и инструменти. Елате да си поговорим, да обменяме идеи, да се учим взаимно, да творим красоти. 

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в Университетски център "Бачиново" - Благоевград, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Общата вечеря на срещата ще се проведе на 6 октомври в ресторанта на Университетски център "Бачиново" - Благоевград.
Желаещите да присъстват на вечерята моля да попълнят формата за вечерята като направят своя избор от едно от предложените три менюта.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯ!


Краен срок за записване 20 септември 2018г.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: