2 септември 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 371 - „Женствено с дантели“

Привет, картичкофурии! Очаквате ли новата тема в нашия блог?
В сезона на летните ваканции ние от Rumilina Art & Hobby сме сигурни, че за вдъхновението и въображението почивен ден няма. Решихме да ви предизвикаме с една лека и меродавна в четирите сезона на годината тема: „Женствено с дантели“.
Развихрете се! Очакваме да ни покажете много дантели и всичко, което през вашия поглед е женствено - дрехи, обувки, шапки, шалове и всякакви аксесоари от дамския гардероб.
Ето и нашето вдъхновение:
Победителят ще изберем ние и той ще получи TONIC STUDIOS SUPER TRIMMER и комплект гипсови рамки и елементи от нашата работилница:
Ще отличим и още два проекта, които също ще получат комплекти от гипсови фигурки.
Дерзайте!
Пожелаваме ви топло, весело и вдъхновено крафтърско лято!

Благодаря на Rumilina Art & Hobby за дантеленото предизвикателство!

Дантели използваха в своите вдъхновяващи картички Картичкофеите:


В много култури пеперудата е символ на женствеността. Ето защо в своята картичка заложих на нея, за да направи кадифена нежнотта на дантелата и да подчертае красотата на розите.Дантелената тема ще продължи през цялото лято. Следващото спонсорско предизвикателство ще е на 1 септември.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2018г., събота.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


Няма коментари: