24 април 2018 г.

Единадесета Национална Картичкофурийска среща - обзор

Колкото и да не ни се след дългото очакване нашите национални срещи минават като миг.
Вече и Единадесета Национална Картичкофурийска среща е част от историята на Картичкофурии.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха тя да се осъществи, които се включиха в нея и с които си създадохме уникални преживявания и спомени.
Специални благодарности на нашите бургаски домакини, които се бяха постарали толкова много и ни посрещнаха с чудесни подаръци, прекрасна украса и още по-прекрасна трапеза.
Украсени бяха и масите на общата вечеря.

Благодаря на Бо - Боряна Димитрова от "Крафт нещица" и нейните помощници,

на Ели Илиева и на Силвето Мумджиева от "Талантино"

и на Кали Георгиева от Нещо красиво,

че ни дадоха възможност да добавим нови съкровища към колекциите си от материали и можахме да разгледаме на място толкова красоти и да си направим бъдещи планове за придобиването им.

Благодаря на Кирилка Симеонова за прекрасните малки цветенца, които подари на всички участници и за работилничката за огромни макове. Участниците в нея накрая бяха с пришки по изгорените пръсти и с широки щастливи усмивки.

Благодаря на Руми Дечева и Валя Димитрова за чудесната демонстрация за направата на таг с използването на много техники.

Благодаря на Мартина Стойчева от Картишок за това, че ни показа как могат да се използват  вакси Prima предоставени от магазин Крафт нещица - https://b-wow.net/ 
Благодаря на Кали Павлова от Картишок за демонстрацията на оцветяването с алкохолни маркери.
Благодаря на Калинка Георгиева, която ни показа техники при изработването на албуми.

Благодаря на Таня Попова, която ни показа изработката на цветя от фоамиран.

Благодаря на всички, които участваха в играта "Ах, морето" на Руми Дечева от Rumilina Art&Hobby и честито на победителката в нея Велина Трифонова.

Благодаря на Елена Илиева от Талантино за предоставените три награди и на победителите в проведената томбола - Кирилка Симеонова, Кали Павлова и Стефка Голева.

Специални благодарности на Ася Великова и Таня Попова за проведените от тях работилнички в неделният ден.

Благодаря на Мартина Стойчева и Кали Павлова от Картишок, които дадоха възможност на желаещите да пробват миксмедийни техники и да си изработят оригинален таг.

Използвала съм фотографии, направени от Мария Чочева, Кирилка Симеонова, Радостина Градева и Моника Радева, благодаря ви момичета.

Срещата беше прекрасна, но свърши и сега сме в очакване на следващата.

Отбележете си датите 6 и 7 октомври, когато ще се радвам да се видим отново, този път в Благоевград.

Няма коментари: