Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

15 април 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 366 - Картичка с плат

Предизвикателство към нас отправя Мариана Кандилова.

Темата, която тя е избрала е Картичка с плат. Нека платът присъства на вашата картичка колкото можете повече. Използвайте панделки, дантели, ширити, направете цветя, използвайте го като фон, приложете го избран от вас начин.
Това е картичката с която ни вдъхновява Мариана Кандилова.


Победителят го очаква голяма награда - изненада.

Благодаря на  Мариана Кандилова.за интересното предизвикателство.

Плат използваха в своите картички и Картичкофеите:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 май 2018г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

1 коментар:

Iliyana каза...

Страхотно предизвикателство! Веднага след Картичкофурийската среща, сядам да мисля за идеи! :)