31 март 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 331 „Картичка с панделка и копче”

Здравейте, творящи вълшебници!
Казвам се Елена, а покрай хобито ми обикнах името Усмихната Сръчковка.
Надявам се с настоящото предизвикателство да успея да Ви вдъхновя да създадете нещо наистина красиво!
Бях загубила за известно време творческата си муза, но тя се върна благодарение на предизвикателството на Деси – „Цветова комбинация с жълто”, с което ме вдъхнови до степен днес да имам честта аз да предизвиквам.
И така – създайте „Картичка с панделка и копче”!
Няма да задавам никакви други ограничения на творческия Ви полет – цветовете, техниките, формите, поводът за картичката – нека са тези, които сърцето Ви нашепне. Единственото непременно условие е картичката Ви да има и панделка, и копче – поне по един брой (истински или част от десен на хартия, печат и т.н.).
Надявам се нито едно детско елече, жилетка, рокличка или друга дреха, имаща нещастието да се краси и с копчетата си, да не пострада в името на това предизвикателство!
Дерзайте, а аз оставам очакваща да видя красотата, излязла изпод ръцете Ви!
Ще Ви издам една тайна – 8-годишната ми дъщеря, която вече е малка картичкофея, изяви желание тя да определи победителя в предизвикателството. Пък и много й отива темата – обожава панделки и копчета!
Подаръкът за нашата картичкофурия е в съзвучие с предизвикателството – пролетно дизайнерско блокче и пакет дървени копчета с надпис "handmade".

В картичката, която изработих като вдъхновение към Вас, копчето и панделката са "скрити" и в същото време са важен акцент.

Благодаря на Усмихната Сръчковка за интересното предизвикателство!

С панделки и копчета за вашето вдъхновение твориха и Картичкофеите:



Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 април 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






1 коментар:

sisitodov каза...

Съжалявам,но изтрих,без да искам поста в блога си.МОГА ЛИ ДА ГО ДОБАВЯ ТУК?https://cardsmadebysisi.blogspot.bg/2017/04/1.html