Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 328 "Картичка с ръчно изработени цветя и кутийка"

Здравейте, мили крафтърки!

Ние сме Силвето и Ради от БГ-шаблони. Днес имаме честта да Ви отправим следващото, надявам се, за вас интересно и интригуващо поредно предизвикателство.
Идеята, с която искам да разчупим нашите прекрасни проекти и да заложим на едни от първите , но много нежни техники, а именно – ръчно изработените цветя.
Женският месец - Март е месец, които е много красив и нежен, а именно това ме вдъхнови да задам и за Вас една задача. Задача, в която да обърнем повече внимание на техниката за един от най-важните елементи, придаващи много цвят и пъстрота на нашите проекти - цветята.

Предложението ми за този проект е да създадем една поздравителна картичка в кутийка , която да съдържа ръчно изработени цветя.

Ето моето вдъхновение за вас.


Очаквам да видя вие какво ще сътворите, а победителят го очаква награда - ваучер за 30лв за предлаганите от нас шаблони.

Благодаря на Силвето и Ради от БГ-шаблони за цветното предизвикателство!

Вдъхновението за вас подготви КартичкофеятаКрайният срок за участие е 23,59ч на 2 април 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: