Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 303 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството ни!
Благодаря, за емоциите, които предизвикаха проектите ви у мен!
Видях невероятно красиви творения с много интересни замисли и перфектно осъществени идеи! Знам колко много влага всеки творец, когато създава...
Затова и нашата цел и стремежи са насочени към откриване и предлагане на качествени дизайнерски продукти, с които да ви вдъхновим и да ви помагаме да реализирате идеите си!
Беше изключително трудно да изберем само един победител, но се наложи и затова се спряхме на участие №54. Vania art - получава ваучерът за покупка на стойност 30лв от нашето магазинче.

И понеже наистина много харесахме вашата активност, а в проектите виждаме колко много труд и идеи сте вложили, решихме да зарадваме още някои от участниците с ваучери за отстъпка при покупка от магазинчето, а именно: 3. ...Just Me... , 22. Bimba, 26. Маги, 28. Denitsa Andreeva33. Te4eto  и  44. Bearkis с ваучери за 10% отстъпка.
За да си получите наградите - ваучери, ще трябва да пишите на мейл - info@b-wow.net или на страницата на "Крафт нещица" или на профила на Boryana Dimitrova.
Ще ви очакваме отново!

Екипът на "Крафт нещица"!

Благодаря на екипът на "Крафт нещица" за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Vania art ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 303 1 юли - 1 август 2016г.

1 Comment:

BEARKIS said...

Много благодаря!!!