ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

26 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 303 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството ни!
Благодаря, за емоциите, които предизвикаха проектите ви у мен!
Видях невероятно красиви творения с много интересни замисли и перфектно осъществени идеи! Знам колко много влага всеки творец, когато създава...
Затова и нашата цел и стремежи са насочени към откриване и предлагане на качествени дизайнерски продукти, с които да ви вдъхновим и да ви помагаме да реализирате идеите си!
Беше изключително трудно да изберем само един победител, но се наложи и затова се спряхме на участие №54. Vania art - получава ваучерът за покупка на стойност 30лв от нашето магазинче.
И понеже наистина много харесахме вашата активност, а в проектите виждаме колко много труд и идеи сте вложили, решихме да зарадваме още някои от участниците с ваучери за отстъпка при покупка от магазинчето, а именно: 3. ...Just Me... , 22. Bimba, 26. Маги, 28. Denitsa Andreeva33. Te4eto  и  44. Bearkis с ваучери за 10% отстъпка.
За да си получите наградите - ваучери, ще трябва да пишите на мейл - info@b-wow.net или на страницата на "Крафт нещица" или на профила на Boryana Dimitrova.
Ще ви очакваме отново!

Екипът на "Крафт нещица"!

Благодаря на екипът на "Крафт нещица" за интересното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Vania art ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 303 1 юли - 1 август 2016г.

1 коментар:

BEARKIS каза...

Много благодаря!!!