30 август 2016 г.

Осма Национална Картичкофурийска среща - 1 - 2 октомври, Казанлък

Картичкофурии ви канят да се включите в Осма Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 1 и 2 октомври в хотел "Шампион", Казанлък.


ОСМА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

1-2 ОКТОМВРИ 2016г.

гр Казанлък

хотел Шампион

Обичате да създаватеи красиви неща, харесвате да творите с хартия, омагьосани сте от картичките, албумчетата, кутийките, всички вие сте добре дошли на нашата поредна среща. Елате да си поговорим, да обменяме идеи, да се учим взаимно, да творим красоти. Нека в началото на есента направим живота си по-пъстър като се съберем да се забавляваме заедно. Нека отбележим заедно Световният ден на кардмейкинга, който тази година ще е на 1 октомври.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Шампион, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Поради изчерване на двойните стаи в хотел "Шампион" във формата бе добавена възможност за настаняване в хотел "Арсенал", който се намира в близост до мястото на срещата.
На 1 октомври ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Шампион". За да се включите в нея трябва да попълните тази форма за присъствия на вечерята и да направите своя избор на меню.


ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!


Краен срок за записване 25 септември 2016г.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

1 коментар:

Iliyana каза...

Здравейте,

Аз се регистрирах за срещата и я очаквам с нетърпение. Тъй като ще дойда сама, се чудя дали има още някой сам, който би искал да си поделим стая заедно, за да излезе по-евтино?