Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

16 май 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 294 - Обзор

Много трудна задача бе да си избера само един проект от участвалите в предизвикателството за Великден, в края на краищата, след един дълъг цикъл умуване-сладолед-умуване-разглеждане-сладолед-разглеждане, се спрях на картичката на Диана. Въпреки не особено добрата снимка, виждам нежност, елегантна лекота и романтика.


Дугият ми фаворит бе Йори.


Даже май са наравно двете. М? Може ли така – двама първи? На Олимпиадите може.

Невероятно щастлива, съм от интересът и сърдечно благодаря на всички участници, които отделиха от времето си, за да отдадат внимание на някакви си великденски задачки, ако и те да им са часто от хобито. Поздравления и пожелания за бъдещи успехи на всички!

Карамфила

Благодаря на Карамфила за великденското предизвикателство.

Благодаря на всички, които се включиха в него.

Честито на победителките!

Момичета, вие и двете получавате възможност да си изберете комплект с дигитални хартии и елементи от Етси магазина на Карамфила Сидерова FoliesBergere.

Диана ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 294 3 април - 3 май 2016г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Мария СтояноваkrechiЕкатерина Маринова


Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 294 3 април - 3 май 2016г.

Опитах се да се свържа с всички участници, за да могат да си изберат комплект дигитални хартии на великденска тема. Днес тези, които са ми написали своят избор трябва да са си получили хартиите на имейлите, които са записали при участието си в предизвикателството. Ако сте участвали в предизвикателството, но не сте получили своите хартии моля да се свържете с мен на имейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com