21 март 2016 г.

Седма Национална Картичкофурийска - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Седма Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 16 и 17 април в град Плевен, хотел Туристически дом Кайлъка.


СЕДМА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

16-17 АПРИЛ 2016г.

гр Плевен

хотел Туристически дом Кайлъка

Седмата Национална Картичкофурийска среща ще протече под темата - Ново начало.
Пролетта е сезонът, в който всичко се пробужда. Тя е времето за новото начало в природата. Ние провеждаме нашата среща в началото на настъпващата пролет.
Детето е новото начало в нашият живот. То ни носи най-чистата радост, то е нашето бъдеще и надежда, то е смисълът и центърът на нашия живот. Затова и темата ни е Ново начало и е свързана с бебето, с неговото раждане и празничните поводи, до които то води. Пред  изработващите картички, покани, албуми стои задачата с творбите, които създават да направят този празник още по- красив, пъстър, носещ и запазващ емоциите и спомените. За това как ги правим и какви трябва да бъдат ще си говорим на срещата.
Като част от срещата ще бъде и станалата вече традиционна размяна на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

Каним ви да се включите и в още една игра. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка.

Програма на срещата
16 април – събота

10,30 ч - 11,30 ч Запознанство и сладки приказки.
11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.

12,00ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 14,00 ч Демонстрация на продукти на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/- Даниела Тодорова - Dashicк Handmade

14,00-15,00 ч - Демонстрация на изработването на бебешка експлоадираща кутийка с Ели от работилничка Мечтатели.

15.00-17,00 ч Работилничка Мини панорамен албум с джобчета, който може да стои и разгънат като настолна панорама за снимки и мили спомени - Даниела Тодорова - Dashicк Handmade. Цена 35 лв. Необходимо е предварително записване.


15,00- 16,00 ч - Часът на Картишок с екипа на kartishok.com. Техники в Микс медиа стил.

16,00 - 17,30 ч -Игра с размяна на материали. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка. Донесете си и собствените инструменти и лепила.


17.30-18.30 ч – Обявяне на победителти в Играта Ново начало. Как да се включите в играта и какви са нейните условия можете да научите ТУК

18.30 - 20.00 ч свободно време
20.00 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

17 април – неделя 

--закуска

10,30ч - 12,00 ч - Демонстрация Как да добавим акценти към картичките си- ново приложение на печатите и мастилата - Мигито Петрова. Ще можете да видите интересни техники, които да приложите в своята работа. Желаещите да опитат ще имат тази възможност.
На срещата със свой щанд с материали ще се представи Крафт нещица - онлайн магазин http://www.b-wow.net/ - на който те ще предложат свои продукти и присъстващите на срещата ще могат да си закупят от тях.

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени.

Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com.
За работилницата ще можете да се записвате до 4 април, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят Формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

На 16 април вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на Туристически дом Кайлъка.
Молим всички, които ще присъстват на вечерята да попълнят тази форма.

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: