Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 март 2016 г.

С помощ от Картичкофея КФП 292 - "Бебешка картичка"

Ваш помощник днес ще е Картичкофеята Ваня Евтимова. Ще научите как тя е изработила своята картичка - обувчица, с която ви вдъхновява в Картичкофурийско предизвикателство 292 - "Бебешка картичка".

Здравейте, феи! Днес ще ви покажа как направих моите бебешки обувчици. Не се правят никак сложно, но са доста ефектни и се харесват на майките. А ето какво ви е необходимо.
1. шаблон на обувчиците /като този тук/, който изрязвате. Аз съм им придала релеф, но ако нямате машинка може да ги оставите и така.
2. лепило
3. цветя за украса
4. камъчета, перлички или каквото още ви хрумне.


След като сме си набавили всичко необходимо може да пристъпим към същинската работа. Лепим обувчицата както съм показала на снимките по-долу.

Обувчицата вече е готова. Можем да пристъпим към украсяването.


За да е по-интересно на моите цветя също придадох релеф и оцветих малко с мастило.


Лепим камъчетата и цветята както на нас ни харесва и обувчицата вече е готова.


Надявам се да съм ви била полезна и повече от вас да вземат участие в предизвикателството.
Хубав и усмихнат ден!

Очаквайте и как Ели от Работилничка Мечтатели е направила своята картичка за Картичкофурийско предизвикателство 292 - "Бебешка картичка".

Вашите проекти можете да качвате в програмата в края на предизвикателството - Картичкофурийско предизвикателство 292 - "Бебешка картичка".

0 Comments: