Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 декември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 283 - ‘Поглед към звездите’

В Коледния ден искам да ви пожелая да сте живи и здрави, весели и щастливи. Никога да не ви напуска вдъхновението, да имате много нови идеи и време и средства за реализирането им.

Днес е време отново за предизвикателство в Картичкофурии и към вас го отправя Elli
Въпреки топлите дни, необичайни за това време на годината, няма как да не ни обзема ,все повече, празнично-зимното настроение. А покрай празниците си пожелаваме много и все хубави неща....И кой не си е пожелавал нещичко, отправил поглед към звездите, току виж съзре и падаща звезда...Какви са вашите звездно-бляскави мечти и пожелания? Нека с ‘Поглед към звездите’ помечтаем заедно.


Приятно творене!
Благодаря на Elli за звездното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 януари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: