Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

21 август 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 270 - Вдъхновение от снимка

Здравейте отново, любители на хартиените забавления!
За втори път имам удоволствието да ви предложа тема за творене.
Този път реших това да е снимка - вдъхновение.Харесах си тази картинка с доста елементи в пастелни тонове.

Вие си изберете един или няколко елемента и цветове от нея и ги използвайте във вашите хартиени проекти, които могат да бъдат в предпочитан от вас стил( CAS,Mix Media,Shabby chic или друг ) и форма(картичка,кутийка,албумче ,платно или друга форма ). Победителят този път ще избера на лотариен принцип и наградата ми ще бъде подбрани от мен материали - хартии, изрязани и метални елементи,една щанца за рязане и картичка сътворена от мен.
Ще съм благодарна за всяка споделена красота!
Забавлявайте се:)!
Поли Христова

Тази прекрасна картичка е създадена от Картичкофеята Теменужка - nuschinka., вдъхновена от заданието на Поли:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 септември 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: