8 април 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 254 - Обзор

Здравейте, картичкофурийки!
В тази романтична обстановка, която успяхте да създадете се изгубих и успях да се докосна до всяка една от вас. Видях много различни гледни точки за романтика. Тя се крие в толкова много неща!
Не очаквах да има толкова много участия и това ме зарадва. От друга страна направи избора ми още по-труден и сложен, защото всяка една от вас наистина се е постарала да създаде нещо красиво и оригинално. Благодаря, че се включихте в моето първо предизвикателство и силно се надявам, че сте се забавлявали и сте успяли да се отнесете в един прекрасен свят!
Проектът, който ме грабна най-много, обаче, е този на Elli!
Впечатли ме страшно много като стил, цветова комбинация, в съчетание с красива дантела, цветя и много пролетно настроение и романтика. Фонът и шрифтът ми напомнят на старо писмо, останало непокътнато и запазило духът на романтичното послание.
Elli, може да се свържеш с мен на dess.v13@gmail.com, за да си получиш наградата. Благодаря на всички вас, които се включихте и пожелавам още много усмивки, весели предстоящи празници и много творчески заряд!
dess v

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството!

Честито на победителката!

Elli ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 254 20 март - 2 април 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 29 май.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

3 Поли Христова

16. Йоана Иванова(Psupi)

26. Бистра Минчева

Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 254 20 март - 2 април 2015г.

Продължава записването за Петата Национална Картичкофурийска среща! Желаещите да се включат моля да попълнят:

4 коментара:

Поли Христова каза...

Благодаря ви, момичета!Светли Великденски празници ви пожелавам!

Made for an Angel каза...

Благодаря за прекрасните думи. Много се радвам,че съм успяла да допринеса за пролетното ви настроение:)Весели празници от мен:)

Made for an Angel каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Бистра Минчева каза...

Благодаря ви! Радвам се, че съм част от триото, за мен това е прекрасен старт в магичния свят на картичкоправенето. Но най - вече за мен е истинско удоволствие да се запозная с творчеството на толкова много вдъхновени картичкофеи. Радвам се, че мога да бъда сред вас :)