Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

5 февруари 2015 г.

Пета Национална Картичкофурийска среща!

Замириса ли ви на пролет, а иска ли ви се пролетна среща?
Картичкофурии ви кани да се включите в Петата Национална Картичкофурийска среща!

Петата Национална Картичкофурийска среща!

на 25 и 26 април/събота и неделя/

гр. Пловдив.Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят Формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Интелкооп", а също и тези, които ще присъстват на срещата, но ще използват друг начин за настаняване. 


Възможностите за настаняване ще намерите описани във формата. Дете до 6г се настанява безплатно. Дете от 6 до 12г плаща 50% от цената за възрастен. В цената е включено настаняване, закуска и безплатен паркинг.

Краен срок за записване 20 април 2015г.

На 25 април вечерта ще се проведе обща вечеря на присъствалите на срещата в ресторанта на хотел "Ителкооп". Молим всички, които желаят да се включат във вечерята да попълнят тази


Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Очаквайте скоро и програмата за срещата. Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата или пък имате предложения и идеи можете да пишете на мейла или с ЛС във Фейсбук Desislava Zhejnova.

3 Comments:

Em said...

Ооо, там сме! Само да видя дали ще съм сама или с фамилията ;)

Penka Safeva said...

Тази среща искам да не я пропускам.

DreaMe said...

А програмата каква ще е?