Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 април 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 253 - Обзор

Здравейте сръчковки!

Извинявам се на всички от вас, и особено на тези от вас, които успяха да се включат в предизкателството "Пачуърк", за забавянето ми при обявяването на победител. Ако започна да изтъквам причините за това дълго забавяне, поста ще стане твърде дълъг е едва ли бихто го изчели целия.
Признавам че ми беше доста трудно, при определянето на победител в това творческо съревнование, но все пак имаше един  проект, който буквално ме остави без дъх, и в прекия и в преносния смисъл. Това разбира се е "Dark" - картичката на Зара.

Впечатляваш проект, изработка и замисъл.
Зара получава една скромна награда от мен, представляваща ваучер на стойност 20 лева, от наш крафт магазин, защото прецених че е най- добре победителя сам да избере това което му е нужно.

Благодаря Ви, че станахте част от предизвикателсто 253 "Пачуърк".

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството!

Честито на победителката!

Зара ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 253 6 - 19 март 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 15 май.

И да напомня на всички, че продължава записването за Петата Национална Картичкофурийска среща! Желаещите да се включат моля да попълнят:

1 Comment:

Zara Petkova said...

Оооо Благодаря, Благодаря, Благодаря! Това е голяма чест за мен, Силве. Радвам се, че толкова ти е харесала моята картичка и да ти кажа наградата никак не е скромна, даже напротив, изключително щедра :) целувки от мен!