23 март 2015 г.

Единадесето декупажно предизвикателство - „Жена на всички времена”

Картичкофурии отново кани любителите на декупажа в свото Единадесето декужно предизвикателство.
Спонсор на предизвикателството е магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. Това е място, в което можете да намерите всички необходими материали за Вашите нестандартни проекти в света на приложното изкуство

Месец март е месецът на жената и затова и темата, която те са избрали е в тон с месеца - „Жена на всички времена”.
Във вашите проекти следва да използвате изображения на които има жена или женски силует. Нека си личи, че създаваният от вас проект е на женска тема. Можете да използвате салфетки, декупажни хартии или разпечатки. Няма ограничения върху обектите, които ще използвате. Важното е да са приложени техниките на декупажа и те да са лесно разпознаваеми.

Това е вдъхновението, което е изработил за вас екипът на http://ideahobby.bg/.Това е наградата, която спонсорът е подготвил за победителя:
Тя включва:
Дървен поднос Идея с размери: 28х19х7см

Декупажно лепило и лак 100мл Pentart
Вакс паста металик месинг Pentart
Оризова хартия за декупаж А4 Stamperia
Шаблон за многократна употреба 15х20см Идея

За своите проекти можете да използвате предлаганите от Идея хоби:
Дървени предмети за декорация
Оризови хартии за декупаж
Акрилни бои

Крайният срок за участие е 23,59 ч на 1 май, петък.

Имате 40 дни, за да изработите своите проекти.

И нещо ново, касаещо изборът на победител и трио, което бе съгласувано със спонсора. За първи път в предизвикателство провеждано в Картичкофурии оценяването на участниците ще стане чрез явно гласуване. В гласуването ще могат да участват само хора, занимаващи се с декупаж, които могат да потвърдят това с линк към албум, страница, сайт с публикувани създадени от тях неща. Всеки гласуващ следва да напише своите имена и да направи избор на 4 творби, като ги подреди от 1 до 4. Повече подробности по начина на гласуване и критериите за оценка ще бъдат публикувани в специален пост след приключване на предизвикателството.

И като всяко предизвикателство и в това има условия за участие:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
С проектите, с които участвате в предизвикателствата в Картичкофурии можете да участвате и в други игри и предизвикателства.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички. Нека снимките, които използвате да бъдат ясни и с реални цветове.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.


Няма коментари: