5 януари 2015 г.

Картичкофурийска игра - размяна - Използвай ...

Честита Нова Година, мили приятели!
Желая ви да сте живи и здрави! Да не ви напуска вдъхновението и да ви стигат парите и времето, за да творите още много красоти!

Първо искам отново да ви поканя да се включите в анкетата. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!

А сега искам да ви поканя в първата за 2015г. игра-размяна в Картичкофурии!
Играта се нарича Използвай... и записването за нея ще става във Фейсбук групата на Картичкофурии - Картичкофурийски игри и размени!

Идеята за тази игра ми хрумна, от едно предаване за крафтъри по ТЛС, в което на хора, които се занимават с украси и майсторене им дават разни странни материали и им казват да направят от тях нещо съвсем различно. Реших да предложа игра, в която от участниците да се изисква да използват нещо странно и необичайно в картичките си. Например болтчета, гайки, кабели, парчета от играчки, марли, хапчета, парчета вестник, въобще нещо шантаво, което според вас би могло да се използва все пак в направата на картичка. Целта е да се получи интересна и оригинална, но и използваема картичка.

Картичката вдъхновение е дело на Краси от krassiva .

Принципа на записване е следния. Първият записал се избира какво странно нещо иска да види на картичка, а този, който се запише след него трябва да е готов да направи такава картичка и да я изпрати на предходния. Съответно той също написва нещото, което иска да се използва в картичка и очаква някой да приеме предизвикателството. Последният в редичката ще си зададе материала или предмета и първият ще трябва да направи картичка с него. Надявам се играта да ви хареса.
Записването ще става до края на януари.
Аз ще направя списък и ще го обновявам.
Всеки приел да участва и направил своята картичка може да я изпраща на получателя и веднага след като е готов. Първият получил картичка прави албум, в който да се събират красотите, които ще се направят.


И да напомня, че в момента в Картичкофурии имате възможност да се включите в две предизвикателства :

Любителите на картичките, които каня в Карточкофурийско предизвикателство 248 - Всичко може! Само Коледно не може! на KalySto. Януари месец е пълен с именни дни. Направете подарък на някой скъп за вас именник и се включете.

Майсторите на декупажа все още имат възможност да участват със своите коледни творби в Девето декупажно предизвикателство - Моята снежна Коледа. Използвайте салфетната декупажна техника и се включете, за да спечелите чудесната награда предоставена от спонсора Маня Димитрова от Работилничката. Можете да се включвате с всякакви творби, освен кутии, на коледна тема направени след 18 ноември 2014г.

Няма коментари: