Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

13 януари 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 248 - „Всичко може! Само Коледно не може!“.

Мили картичкофурии, това е последното предизвикателство за 2014 г. И го задава не кой да е, а една истинска фурия на картичките - Кали (KalySto)

Здравейте от мен Кали (KalySto)! Как вървят коледните приготовления? Засипахте ли се със снежинки, звънчета и брокат? Доколкото познавам всички работливки тук, повечето вече сте готови с Коледните поздравления и картички и сте е ги показали навред, за това реших да ви изненадам с темата на моето Картичкофурийско предизвикателство като обявя - „Всичко може! Само Коледно не може!“.
Следващите дни ще имате възможност да ми покажете своите проекти, по които няма коледна украса. Освен картички този път са разрешени и всякакви други хартиени неща – тефтери, албуми. Вдъхновението ми за вас са две кутии за бижута и фиби, които са предназначени да се подаряват на Коледа, но притежателките им ще ги ползват дълго време и за това са универсално украсени.

Наградите, както винаги когато ви предизвиквам аз, ще са две. Едната е ваучер за пазаруване от наше или дигитално магазинче, а другата ще е избрана отново измежду новопоявилите се Картичкофурии (напишете ми ако всичко това с майсторийките и предизвикателствата е ново за вас).

Надявам се да се забавляваме и ви пожелавам Весели Празници и много усмивки !

Благодаря на Кали за интересното неколедно предизвикателство.

За вашето вдъхновение са творбите на Картичкофеите:


​Един календар, подарък за мечтателка. Пътешествията са нейната страст, нямаше как да не завъртя календара около тях.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 януари 2015г., понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

1 Comment:

Creative said...

Ехаа, супер предизвикателство, Кали, и съвсем навреме! :) Тъкмо вчера "замразих-за-догодина" всички коледни джиджавки и приключих с таз-годишните зимни проекти. Изненадващо навреме тази година. :)) И, естествено, (защото няма празно :), вече съм на пролетна вълна, та със сигурност ще се включа с нещо, дори с няколко неща. :))
И използвам случая да поздравя всички с предстоящите празници. Много топлина и любов за вас и от вас!