Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

21 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 244 - "Забавен надпис, любим цитат"

Здравейте, прекрасни хора,

Без много туй-онуй. Много благодаря на Мария, благодарение на която днес съм тук, наистина много се радвам. Благодаря, Картичкофурии, че имате желанието и търпението да ни предоставяте толкова плододайна сцена.

Подготвила съм ви нещо много лесно и мисля - приятно. Темата е "Забавен надпис, любим цитат" :) Казах ви, че е лесно и приятно, нали? И вдъхновението ми за вас е такова. Някои вече може да са го мернали от снимките на едно много приятно събитие. Този надпис мнооого ми пасна на сърцето. Толкова много исках да го включа в картичка, че така, неусетно, се превърно и в център на такава :). За това - искам от вас същото. Изберете любимо цитатче или забавен надпис и постройте концепцията си около него. И, за да е още по-ясно - искам да видя този надпис в произведенията ви ;)

Както на мен ми беше много приятна заигравката с техники, мастила и пудрички в направата на картичката, с която ви вдъхновявам, пожелавам и на вас приятни мигове и забавления с нещата, с които, вярвам, ще напълните взора ми и ще зарадвате детето в мен.Иии за награда, пак ще дам ваучер от магазинче, в което и аз пазарувам.

Приятни мигове, красавици. Ще чакам с нетърпение включванията ви.

С обич,

shMe :)xxx

Благодаря на shMe за забавното предизвикателство.

Очаквайте и вдъхновенията на картичкофеите.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2015г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: