20 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 240 - Обзор

Здравейте, Картичкофурии!

Ужасно много се забавих с обявяването на победителя в моето предизвикателство, дори не знам до колко имам оправдание за това, но понеже ми е първо предизвикателство все ми се искаше да мога да зарадвам всички, които ме уважиха с участие.

Изборът на победител като цяло не ми беше труден, въпреки многото и все прекрасни участия. Даже напротив. В тази хелуинска и вещерска седмица имаше някой, който ни накара и то по своя си специфичен начин всички ние да творим вещерски. А за мен в тази вещерска и маскарадна седмица беше изпълнена с много забавни моменти и много прекрасни картички, всяка носеща своя специфичен стил.

За мен Картичкофурия на седмицата 24.10 - 03.11.2014 е Kalysto, с нейната невероятна и наистина прекрасна малка вещица. Благодаря ти, Кали!


И не, че второто участие на Кали не беше зашеметяващо... Просто малката вещица беше по-бонбонения вариант, а и някак за мен се превърна в символ на онези емоции, за които говоря по-горе.

И тъй като Кали твори с материали малко по-различни от моите, реших наградата да ми е ваучер за 15 лв. от крафт магазинче по неин избор.

Освен това, понеже това ми е първото предизвикателство и като такова беше доста важно за мен, реших че не може то така да бъде оставено и подминато просто с лека ръка.

Искам да благодаря на абсолютно всички включили се момичета. Накарахте ме да разглеждам многократно вашите красоти и с това ме направихте много щастлива.

Ще се радвам изключително много, ако всяка една от вас /включително и Кали/ ми даде адрес за да мога да ви изпратя по нещичко бродирано от мен.

Да си призная не се изненадах и от липсата на типично бонбонени участия. Просто макар и чужбински, това си е един доста забавен и весел празник и се радвам, че се оценява подобаващо от родните крафтърки.

Благодаря ви на всички, както за включването в моето предизвикателсто, така и за търпението да изчакате тази публикация.

Прегръщам ви: Мария /smiles/

Благодаря на Мария /smiles/ за сладко-пакостливото предизвикателство.

Честито на победителката!

Kalysto ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 240 24 октомври - 3 ноември 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасната ти картичка за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 19 декември.

1 коментар:

KalySto каза...

Много благодаря на Мария, че е избрала моята сладка Вещица да бъде победител в това предизвикателство.Радвам се,че и всички се забавлявахме толкова много този празник!
Усмивки и прегръдки!
Кали